BulMarket лого

Билколечение - irisolog.bg

Цена: 50.00 лв.
Предлага: "Терис 2018" ЕООД

Описание

От преди хиляди години населението е имало традицията да се самолекува с билкови растения.

Магичната сила, съдържаща се в определени части на билките , неимоверно е безгранична.

Привилегията в използването на тези продукти е в това, че могат да бъдат приемани в много различни комбинации с други лечебни средства, без да си противодействат или взаимодействат отрицателно.

С правилно назначен прием се достига до крайно и трайно лечение - безвредно, безопасно и без странични ефекти.

Ирисовата диагностика е наука, чрез която със специална апаратура се установява цялостното здравословно състояние на организма. Чрез разчитането на ирисите от специалист ирисолог се установяват минали заболявание, настоящи и предразположения към такива на съответният организъм.

В десният ирис са отразени органите намиращи се в дясната страна на тялото, в левият - от лявата, освен двуичните като очи, уши, яйчниците при жените и т.н, които могат да бъдат отразени огледално и големите органи като стомаха, кожата и др.

Най-голямото премидство на ирисологията е, че намира причината за следствието, т.е когато лекувате това, което причинява определеното заболяване, веднъж излекувана, то повече не се проявява.

Друг огромен плюс е да бъдат открити генетични или родствени предразположения към заболявания (напр. диабет), които по този начин могат да бъдат преградени с правилно билково лечение и никога да не се развиват.

Контакти

София
Stefan Mladenov 72
+359895180728
Изпрати запитване


https://irisolog.bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.