BulMarket лого

Бизнес семинари - разработване и управление на европейски проекти

Цена: 240.00 лв.
Предлага: Евро Консулт Петков ЕООД

Описание

Евро Консулт Петков има удоволствието да Ви предложи богато разнообразие от практически бизнес семинари посветени на европейска тематика.

Уебинарът ще Ви запознае както с възможностите за кандидатстване, така и с най-добрите практики при разработване и управление на европейски проекти. Изключително систематизиран, лесно достъпен и преди всичко практически, уебинарът ще отговори на въпросите Ви Какво? Къде? и Как? през новия програмен период.

Подготвен от утвърдени професионалисти с богат опит при изпълнението на европейски проекти и програми, еднодневният уебинар ще Ви помогне да разберете как се кандидатства успешно за европейско финансиране. Ще Ви запознаем с конкретните стъпки и дейности при изготвяне и подаване на проектно предложение. Ще отговорим на основни въпроси като по коя програма можете да кандидатствате, какви средства можете да получите, на какво да обърнете специално внимание и какви грешки да не допускате.

Екипът ни от професионалисти ще Ви помогне максимално бързо и лесно да се ориентирате как да изберете правилната програма и мярка при кандидатстване по Европейски програми 2014-2020.

Разработването и управлението на европроект не е било никога толкова лесно.

Доверете ни се да Ви докажем това!

За повече информация, моля посетете сайта : https://www.consultpetkov.com/seminari

Контакти

Бургас
Калофер 30
0894616236
Изпрати запитване

Исперих
Цар Самуил 7
+359894616236
Изпрати запитване


https://www.consultpetkov.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.
.