BulMarket лого

Camellon KME-MOPA-1010-F30


Предлага: Кармет България ЕООД

Описание

Маркиращите лазери на KARMET са професионално допълнение към пазара за субтрактивни производствени технологии. Освен множество разнообразни функции, те имат също така ниска консумация на енергия и дават възможност на потребителите да работят с широка гама от материали и сложни по вид повърхности. Независимо дали имате нужда от маркиране без отнемане на повърхността, или гравиране, CAMELLON може да изпълни всяка задача с лекота.
CAMELLON може да обработва повечето метални и неметални материали, което го прави идеален за използване върху редица продукти като: платки, електрически уреди, хардуер, инструменти, аксесоари, прецизни инструменти, часовници, очила, бижута, авточасти, пластмасови копчета, строителни материали, PVC тръби и много други.

Потребителите могат да оптимизират цялостния си работен процес с метода на лазерно маркиране. Това е възможно, тъй като маркиращите лазери предлагат висок работен капацитет, подобряват ефективността и минимизират разходите.
Като общо правило машините за лазерно маркиране намират широко приложение при разнообразие от материали и дейности. Потребителите могат да настроят лазерния източник и други функции на машината за подобряване на крайния резултат, като за целта вземат предвид материалите и приложенията. Друго голямо предимство на процеса на лазерно маркиране е, че резултатът е постоянен и е силно устойчив на външни ефекти като киселина, абразия и топлина. При задаване на правилните настройки на параметрите, материалите могат да бъдат маркирани, без цeлостта на повърхността им да се навреди.

Контакти

Куклен
Бул. Асеновградско шосе, м. Бунар Йолу, масив 11
+359 32 940969
Изпрати запитване


www.karmet.eu
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.
.