BulMarket лого
 • MetalWorks.bg

  Metal Works.bg е фирма за първокласна изработка на предмети от ковано желязо, като беседки, огради и навеси, които се предлагат на промоционални цени.
  Габрово
  ул. Генерал Николов 11
  Тел.: 0899307523
  Изпрати запитване
 • procrediteco

  Информационни статии
  Благоевград
  благоевград
  Изпрати запитване
 • Enders

  Enders - Иновации в производство, повече от 130 години опит и бизнес модел ориентиран към Вас. Това ни позволява да ви предоставяме най-високо качество немски продукти на достъпни цени – барбекюта и аксесоари, външни отоплители и къмпинг оборудване.
  София
  ул. Димитър Яблански 24
  Изпрати запитване
 • Градинарски услуги Краси

  Предлагаме професионални градинарски услуги, озеленяване и поддръжка на територията на гр Варна и региона. Извършваме широка гама от дейности - затревяване със семена и полагане на тревен чим, косене, поливане и поддръжка на тревните площи, санитарна резитба и оформяне на зелени бордюри, живи...
  Варна
  кв. Чайка, бл. 168
  Тел.: 0889618499
  Изпрати запитване
 • Евро Пест ЕООД

  Сайта otrovi.com е една от първите онлайн платформи за продукти за борба с вредители в България. Ние предлагаме над 300 артикула продукти собствен внос като и предлагаме продукти на всички фирми за търговия на такъв тип стоки в България.
  София
  ж.к. Люлин 3 бл. 380 вх. Б Магазин 1
  Тел.: 0879400500
  Изпрати запитване
 • Потопяеми помпи - потопяема помпа от Помпен офис Варна

  Потопяема помпа от Помпен офис Варна. Ние предлагаме качествени потопяеми помпи за кладенец на добри. Изберете потопяема помпа от нас. Ние внасяме и разпространяваме помпи от Германия, Италия и Дания. Нашите потопяеми помпи са с доказан произход и качество, произведени от лидери в бранша -...
  Варна
  ул. Велес №9
  Тел.: 052 637 161, 0888 88 18 59
  Изпрати запитване
 • Алеана Пласт България ЕООД

  За поръчки на едро се свържете с нас по телефона за конкретна оферта и ценови условия: - Саксии и кашпи на едро - Шезлонги на едро - Столове на едро - Маси на едро - Домашни потреби на едро - Стоки за деца на едро
  Варна
  Бул. Трети март 22 Е
  Тел.: 0876337784
  Изпрати запитване
 • Хидромасажни вани и спа басейни - Master Spas BG

  Ние ще Ви помогнем в процеса на закупуване на хидромасажна вана: от идеи за проектиране на двора Ви до подготовка за посещение на търговски представител, обратно изкупуване или съсействие за финансиране на нова, ние Ви предлагаме всичко.
  София
  кв. Драгалевци, ул. Папрат 37
  Изпрати запитване
 • Изработка на уеб сайт | MegaWeb.bg

  Професионална изработка на уеб сайт с адаптивен дизайн. Изработка на дизайн за рекламни материали.
  Кермен
  none
  Тел.: 0889088853
  Изпрати запитване
 • ХИДРОПОСЕВ – най-ефективният начин за затревяване

  „Земей Рай“ е компания с дългогодишен опит в сферата на професионалното затревяване чрез хидропосев. Иновативната технология е подходяща за облагородяване на трудно достъпни терени, ерозирали площи с разнообразие от семена и гарантиран резултат.
  София
  „Банско шосе“ №9
  Тел.: 0878 890 750
  Изпрати запитване
 • ЗЕМЕН РАЙ – изграждане и поддръжка на зелени площи

  ЗЕМЕН РАЙ е специализирана компания в сферата на професионалното озеленяване, изграждане и поддръжка на зелени площи, интериорно озеленяване и снегопочистване. Отрийте небивало разнообразие от растителни видове в чисто новия ни градински център в София.
  София
  „Банско шосе“ №9
  Тел.: 0878 890 750
  Изпрати запитване
 • ЕТ Веселин Тодоров

  Завод за разсади
  Стара Загора
  ул. Свети Княз Борис 98
  Тел.: 0887604000
  Изпрати запитване
 • ГЕНЕРАЛ АГРОХИМИКАЛИ – грижа за Вашата добра реколта

  ГЕНЕРАЛ АГРОХИМИКАЛИ е специализирана компания за продажба на препарати за растителна защита, посадъчен материал, семена и торове. Работим с над 15 фирми, доказани производители на артикули за трайни насаждения, зеленчукови култури и зърнени посеви.
  Враца
  ул. Георги Сава Раковски 41, ет. 1, офис 2
  Тел.: 0885 92 84 44
  Изпрати запитване
 • СКАЙ ПРОТЕКТ – Мрежи за селското стопанство и строителството

  Защитете земеделската продукция от лоши метеорологични въздействия със СКАЙ ПРОТЕКТ и специализираните мрежи против градушка. Вземете от нас мрежа за ограда, за строителни цели, мрежа за сянка, против птици и насекоми, против вятър и много други.
  София
  ОФИС СОФИЯ
  Тел.: 0895 471 890
  Изпрати запитване
 • OTROVI.COM

  ОНЛАЙН Магазин за продукти за борба с вредители.
  София
  софия
  Тел.: 0899308921
  Изпрати запитване
 • ВКК

  Тук ще намерите голямо разнообразие на висококачествени разсади При нас можете да направите своята поръчка за производство на определен сорт разсад Както и да получите полезни съвети за отглеждане на вашата реколта
  Петрич
  Алмалък-омондрос
  Изпрати запитване
 • Метал Груп 79 ООД

  Метал Груп 79 ЕООД - производство на оранжерии и парници, оранжерии 4м, 6м, 8м и по поръчка. Доставка и монтаж в цялата страна. Фирмата се намира в с. Божичен, област Русе.
  Русе
  с. Божичен, Дунав 1
  Тел.: 0878 996 303
  Изпрати запитване
 • Агроаптека Макадамия 05

  Агроаптека Макадамия 05 Пловдив предлага продажба и доставка в цялата страна на торове, препарати, семена и други.
  Пловдив
  бул 6-ти Септември 227
  Изпрати запитване
 • НАЙДЕНОВ ЕМ - Изделия от Технически и Естествен Камък

  Решете Вашата интериорна или екстериорна дилема с изделията от естествен и технически камък на „НАЙДЕНОВ ЕМ“. Изработваме кухненски плотове, плотове за баня; облицоваме камини, барбекюта, стълбища, фасади. Търгуваме с плочи, слабове и масиви.
  София
  Околовръстен път 461А /отсечката при с.Кривина, червена сграда преди кранове Либхер/
  Тел.: 0895 79 53 48
  Изпрати запитване
 • SOFIA MEBEL DESIGN – мебели по поръчка

  Над 10 години SOFIA MEBEL DESIGN специализира в производството и изработката на мебели по поръчка в София. Опитните ни специалисти ще Ви дадат най-добрите съвети и ще изготвят за Вас 3D проект. Доверете ни се и ние ще направим Вашия дом уютен, красив и функционален.
  София
  кв. Военна рампа, ул. „Проф. Иван Георгов“ 1Б
  Тел.: 0878 345 449
  Изпрати запитване
 • Green World

  Green World – е създадена за да задоволи нуждите на своите клиенти в областта на ландшафтната архитектура. Професионално както екстериорно (външно), така и интериорно (вътрешно) озеленяване на различни видове помещения – офиси, вили, апартаменти, къщи, хотелски фoайета и зимни градини. Затревяване...
  София
  ул. Професор-Академик Иван Странски 61
  Тел.: +359 87 958 40 66
  Изпрати запитване
 • KVL техника за естествени и изкуствени терени

  KVL има предмет на дейност внос, продажба и сервизна поддръжка на техника предназначена за естествени и изкуствени терени, торове, защитни покривни системи. KVL LTd е официален представител и вносител на фирми лидери в производството на машини и съоръжения за естествени и изкуствени терени.
  Русе
  ул. Рила № 17
  Тел.: 0888 544 486
  Изпрати запитване
 • Греко 2003 ЕООД

  Камини,барбекюта,горивни камери,огнеупорни материали,стъпала,плотове,облицовки за камини,иноксови комини,облицовки от естествен камък.Гранит,мрамор,варовик и др.Проектиране,производство,доставка и монтаж.Гаранционно и извънгаранционно поддържане
  София
  Гр.София,Бул.Климент Охридски 132
  Тел.: 0888916079
  Изпрати запитване
 • Сема- семена, торф, торове, препарати, саксии, тревни смеси

  Сема- семена,торф,торове,препарати,саксии,тревни смеси. Ние предлагаме комплекс от продукти осигуряващи цялостна грижа за вашите растения - от семената и средата, в която растат до торовете и препаратите, които им помагат да оцелеят.
  Варна
  ул. Ав. Велешки 18
  Тел.: 0899122413
  Изпрати запитване
 • АРВА

  Продажба, обслужване и сервиз на моторни триони, моторни пръскачки, косачки, резачки, тримери, храсторези, водни помпи, мотофрези, циркyляри и друга техника от STIHL, Viking, MTD и други.
  Асеновград
  Цар Освободител 26
  Изпрати запитване
 • Климатици Дупница

  Климатици София, Перник, Дупница и Пловдив. Евтини и качествени климатици с монтаж и оглед на място. Известни и най-добрите марки. Ниска цена.
  София
  София 1000, бул. Витоша 63
  Изпрати запитване
 • ET Иван Чавдаров

  Агроаптека Иван Чавдаров предлага зеленчукови и цветни семена, овощен посадъчен материал, торове и препарати за растителна защита. За професионално земеделие или домашната градина, при нас ще откриете богат асортимент от висококачествени семена, дръвчета, лози и торове. За допълнително удобство...
  Стара Загора
  ул. Петър Парчевич № 7
  Тел.: 0899965635
  Изпрати запитване
 • ЕТ КАЛОЯН СОКОЛОВ

  Животновъдство
  Смолян
  Ул. Ген. Калин Найденов 4
  Тел.: 0879694889, 0879694889, 0879694889
  Изпрати запитване
 • Етерични масла и дестилация - SHTARK.BG

  Щарк ООД се занимава с прозиводство на разсади, дестилация и търговия на етерични масла.
  Генерал Тошево
  Ул. Христо Ботев 22
  Тел.: 0884 088 390
  Изпрати запитване
 • Мрежи

  Конкурентните цени и качественото обслужване е нашата гаранция за богатия избор от мрежи, които Ви предлагаме. Те имат редица предимства – монтират се лесно и удобно, здрави са, имат разнообразно приложение, не се нуждаят от специална поддръжка и могат да се поръчат много лесно. Ние Ви даваме...
  София
  М. Бочар
  Тел.: 02 441 22 16
  Изпрати запитване
 • Градушка.com

  Когато вали градушка са уязвими не само посевите, но и много от по-деликатните уреди, които са оставени на открито. Тя може да нанесе значителни щети и да унищожи реколтата до 100 %. Ние Ви предлагаме надеждни мрежи за защита от градушка на Вашите растения.
  София
  ул. Марко Бочар
  Тел.: 088 77 40 127
  Изпрати запитване
 • Стабил Агро Трейд – Проектиране и изграждане на поливни системи

  Стабил Агро Трейд предлага на своите клиенти професионални услуги за проектиране и изграждане на напоителни системи – система за капково напояване, ландшафни напоителни системи, дъждуване, pop-up напоителни системи и др. В специализирания ни агро магазин ще откриете голямо разнообразие продукти за...
  Пловдив
  бул. Цариградско шосе № 53,
  Тел.: 032 280 067
  Изпрати запитване
 • Сема- семена,торф,торове,препарати,саксии,тревни смеси

  Сема- семена,торф,торове,препарати,саксии,тревни смеси. Ние предлагаме комплекс от продукти осигуряващи цялостна грижа за вашите растения - от семената и средата, в която растат до торовете и препаратите, които им помагат да оцелеят.
  София
  бул.Христофор Колумб 56
  Тел.: 0892 69 96 11
  Изпрати запитване
 • АЙ ДЖИ НЕТ

  АЙ ДЖИ НЕТ е доказала се през годините водеща фирма за търговия с мрежи на изключително достъпни цени. Онлайн магазинът на компанията предлага невроятно разнообразие от защитни мрежи за земеделието, оградни и обезопасителни мрежи за строителството, мрежи за футболни, волейболни и тенис игрища,...
  София
  Марко Бочар 49
  Тел.: 088 77 40 127
  Изпрати запитване
 • Калиптос ЕООД

  Фирмата предлага следните услуги: - Лазерно рязане на метали и неметали; - Производство на битови и индустриални продукти и детайли. Класове продукти: - Интериорни плоскости - декоративни преградни стени; декоративни плоскости за стени; плоскости/пана за окачени тавани; плоскости за врати на...
  Монтана
  ул. П. Р. Славейков 12
  Тел.: 0878945927, 0878438427
  Изпрати запитване
 • Ваки Хим ООД

  Фирма за торовe.Производство на торове. Фирма за торове Ваки Хим ООД Пловдив. Производство на торове - гел торове, водоразтворими торове, течни торове, хелати. Внос и търговия с торове
  Пловдив
  Стоково Тържище Първенец,
  Тел.: 0887047948
  Изпрати запитване
 • биоком 2015 еоод

  био тор от калифорнииски червей
  Бяла Слатина
  sofia lulin 6
  Тел.: 0879188387, 0879188387, 0879188387
  Изпрати запитване
 • Без Трева

  Предлагаме косене на тревни площи, косене на PV паркове, миене на соларни панели, премахване на храсти, пръскане с пестицид на трева, рязане на дървета, подрязване на клони в област Ямбол и югоизточна България.
  Ямбол
  Ямбол
  Тел.: 0878526584, 0887226322
  Изпрати запитване
 • Фирма за озеленяване в Стара Загора

  Предлагаме проектиране, изграждане и поддържане на зелени площи на хотелски и жилищни комплекси, обществени пространства и частно дворове и градини. Изпълнение на вертикално озеленяване, покривни градини, интериорно озеленяване и различни зелени инсталации. Проектиране и изграждане на...
  Стара Загора
  бул. "Славянски" 19 вх.0
  Тел.: 0883488789
  Изпрати запитване
 • Озеленяване и ландшафтно проектиране от Зелени проекти

  Фирма за ландшафтна архитектура в Бургас. Предлагаме да изготвим за Вас ландшафтен проект или да реализираме озеленяването на Вашия двор или градина. За по-новаторски настроените предлагаме вертикално озеленяване и покривна градина. Свържете се с нас за да изградим заедно Вашите зелени мечти.
  Бургас
  ж.к. Меден Рудник, 35
  Изпрати запитване
 • Ависта

  Още от създаването си през 1993 година като малък семеен бизнес, „Ависта ООД“ се специализира в областта на ландшафтната архитектура и дизайн. Нашата фирма за озеленяване във Варна залага винаги на гъвкавост, честност и точност при изпълнението на проектите.
  Варна
  ул. "Михаил Колони" 16
  Тел.: 0887726703, 052612148
  Изпрати запитване
 • Градински център Евксиноград

  Продавам райграс и тревни смески издържащи на суша, тревни смески за ливади и пасища, семена за посев, репко. Предлагам и катерливи и храстови рози. Екзотични дървета: черница, магнолия, червенолистна декоративна слива, плачеща върба. Паркови дървета: червен американски дъб, бреза, липа, албиция....
  Варна
  Евксиноград, ул. 8-ма 153 (6-тата улица успоредна на магистралата за Златни пясъци)
  Изпрати запитване
 • Мебели по поръчка - Мебели Деков

  Изработка на мебели по поръчка в София. Мебели Деков изработва всякакви модели мебели по поръчка съобразени спрямо изискванията на клиента - гардероби по поръчка, кухни по поръчка, портманто, офис мебели и др.
  София
  ул. „Петър Панайотов“ 26
  Тел.: 0877088869
  Изпрати запитване
 • grow.bg

  Ако искате да защитите корените на вашите растения от гниене и заболявания и да им дадете възможност да се развият пропорционално, вземете продукта Roots Excelurator Gold от www.grow.bg. До момента това е най-мощната открита добавка за развитие и растеж на кореновата система на растенията. Силно...
  София
  София, 1233 ул. Иван Тургенев №1
  Тел.: + 359 896 92 92 96
  Изпрати запитване
 • Кърти Чисти Извозва Къртачи

  КЪРТИМ И СЪБАРЯМЕ ДОКРАЙ | тел.0888 98 20 27 ; Демонтаж на тераси Извозване на отпадъци Изкопи Къртене на бетон Къртене на замазка Къртене на комин Къртене на тухла Къртене на фаянс,теракота и мазилка Отвори за врати и прозорци Пакет баня Пакет подпрозорец Почистване на дворове,мази и тавани...
  София
  Ж.к. Илинден
  Тел.: 0888982027, 0888982027, 0888982027
  Изпрати запитване
 • Про Плантс ЕООД

  Озеленяване
  София
  гр. София, ул. Хенрик Ибсен 24
  Тел.: 029681969
  Изпрати запитване
 • iDom

  iDom.bg е сайтът, в който ще получите най-добрите оферти за мебели за двор и градина, както и голямо разнообразие от надуваеми басейни. При нас, ще откриете столове, маси, шезлонги, басейни, както за малките, така и за големите членове на семейството. Гарантирано високо качество и достъпни цени!...
  София
  бул. Гоце Делчев 113
  Тел.: 0895391158
  Изпрати запитване
 • Екстериорсолюшън-сайдинг облицовки

  Самото наименование сайдинг означава външна облицовка на сграда. В България се е наложил т.н. винилов сайдинг, който задоволява пазарното търсене и масово се употребява като ефективна и надеждна топлоизолация . Сайдингът представлява вид окачена вентилирана фасада подходящи за облицоване на нови...
  София
  бул.Сливница зона Б-18 бл-4
  Тел.: 0895790441
  Изпрати запитване
 • WOCA-Лакове, масла, грундове за интериора и екстериора

  Лакове, масла, грундове и препарати за почистване и поддръжка на мебели, подови настилки, декинг настилки, вътрешни стълби, ламперии и др
  София
  бул.Сливница зона Б-18 бл-4
  Тел.: 0895790441
  Изпрати запитване
1 2 3 4    Следваща
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.