BulMarket лого

Учебен Център Космос

За нас

Учебен Център Космос е българска организация, създадена през 1999 година на 1 Ноември - деня на Народните Будители. Започнахме с езикови обучения за деца и възрастни.
През 2000 година станахме представители на London Study Centre /английско училище с 27-годишна традиция/ и започнахме да предлагаме езиково обучение в Англия.
В края на 2000 се лицензирахме според тогавашното българското законодателство. От 2001 година започнахме да предлагаме специализирани програми за езиково обучение и тренинг на корпоративни клиенти. През 2002 година станахме един от първите членове на ОПТИМА – Българска Асоциация за качествени езиково услуги и започнахме стандартизиране на качеството на езиковото обучение и езиковите програми според европейските критерии. През 2003 година се лицензирахме от консулска служба на МВнР и започнахме предлагане на преводи и легализация на документи.
От есента на 2003 година предложихме на пазара ново, интересно и ефективно езиково обучение за деца от 5 годишна възраст. Разработихме програма за лятна езикова занималня, която стана много популярна и търсена, защото нашите деца бяха щастливи, усмихнати и знаещи цяло лято.
През 2004 година езиковите ни програми получиха лиценз от НАПОО – Национална Агенция за професионално образование и обучение.
През 2005 година станахме съучредители на ПРОСПЕРА - Българска Асоциация на консултантите за образование в чужбина. Преминахме тежката акредитация на ОПТИМА за европейско качество в езиковото обучение и фирмена организация. ОПТИМА е член на европейската организация EQUALS и следва заложените там стандарти.През 2006 година предложихме подготовка по български език и математика за матури и изпити.
От 2007 година сме съучастници в лингвистични проекти в когнитивната наука.
През 2008 година започнаха незабравимите за деца и тийнейджъри спортни летни и зимни лагери. От есента на 2008 година започна нашата годишна образователна занималня за ученици – подготовка по предмети, домашни работи, спорт, арт, музика.
През 2008 година разработихме концепция за билингвална ясла, детска градина и занималня за деца от 6 месеца до 7 годишна възраст. С идеята децата да растат двуезични и да бъдат развивани като личности учещи през целия си живот, самостоятелни, креативни и гъвкави към заобикалящата ги среда.
През януари 2009 година реализирахме проекта COSMOS-KIDS и двуезичната ясла и детска градина заработиха в самостоятелна къща-музей с двор в центъра на София. Започнахме по-близко сътрудничество с Нов български университет, откъдето провеждат ежемесечни обучения на персонала, изпращат стажанти и наблюдават развитието на децата.През март 2009 година преминахме през втора успешна акредитация на ОПТИМА за европейско качество в езиковото обучение.
От Март 2012 година се преместихме в самостоятелна сграда.

Стоки

1. Обучение на деца

1.1. Английска ясла

1.2. Английска детска градина

1.3. Обучение на предучилищна група

1.4. Занималня за деца от 1-ви до 6-ти клас с цел помощ и подготовка по учебните предмети в училище

1.5. Обучение по български език и математика и подготовка за матури на ученици;

1.6. Езиково обучение на деца

1.7. Спортни лагери за деца

2. Обучение на възрастни:

2.1. Езикови преводи и легализация на документи

2.2. Езиково обучение на корпоративни клиенти

2.3. Специализирани езиков тренинги за корпоративни клиенти

Услуги

Ученическа занималня– професионална помощ по отделните учебни предмети, точно и ясно обясняване на учебния материал, допълнителни часове за упражнения, запълване на пропуски в знанията, подготовка на домашни работи, практически задачи с цел стабилна основа и усвояване на материала за деца от 1 до 5 клас;
Предучилищна занималня– подготовка за първи клас, създаване на учебни навици, запознаване с основните образователни направления: български език, литература, чужд език, математика, социален свят, природен свят, изобразително изкуство, техника и конструиране, музика, спорт, игри в учебния център и на открито за деца от 5 до 7 годишна възраст;
Лятна езикова занималня- английска или немска занималня за деца от 4 до 14-годишна възраст.
Подходяща и за деца, които не знаят български.Kомуникацията и игрите са на английски или немски език. За децата занималнята ще е място, на което ще играят, творят и общуват на английски или немски език.
С игри, проекти, песни ще контактуват с „нейтив спийкърс” и ще бъдат в чуждоезикова среда. Езиковото обучение при нас е приключение. Денят започва със сутрешна гимнастика и продължава с обучение по английски/немски език. Следобедите децата ще се забавляват и ще участват в занимания по йога, арт школа, театрална школа, танци, в игри и спорт на открито. Всеки петък имат поход в някоя от нашите чудесни и красиви планини.
Детски езикови курсове- детските ни езикови програми са по международни системи. Разработени са в зависимост от
знанията и възрастта на децата.При деца от 4 до 6 години, групите са до 5 деца. При децата над 6 години, групите са до 8 деца.
Зимни детски спортни лагери - ски, сноуборд, обща физическа подготовка, плуване, картинг, развлекателни игри и филми, лавинен курс;
Летни детски спортни лагери- уиндсърф, сърф, съп, гребане, плуване, ветроходство (с детска яхта)
Езикови курсове за възрастни– полуинтензивно езиково обучение за нива А1, А2, В1, В2, С1 според критериите на общата европейска езикова рамка и стандартите за качество на ОПТИМА и EAQUALS;
Тренинги за възрастни – езикови бизнес-тренинги и разговорни езикови тренинги според критериите на общата европейска езикова рамка и стандартите за качество на ОПТИМА EAQUALS;

Контакти

София
ул. "Полковник Дрангов" 1 (зад парка "Заимов")
02/981-91-91, 0884/948-142
Изпрати запитване


www.cosmos-edu.org
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.