BulMarket лого

TOTEX ЕООД

За нас

Тотех е един от най–големите вносители на тревни семена в България.
Асортиментът включва над 20 вида тревни смески,предназначени за изграждане на всякакъв тип терени – пътища,магистрали,индустриални площи,всички видове спортни терени,паркове и градини.Фирмата изпълнява и поръчки за доставка на специални видове треви,предназначени за затревяване на специфични терени,като сметища,хвостохранилища,фотоволтаични системи и терени застрашени от ерозия.
От 2000г. и досега Тотех е най-големия български производител на тревен чим в страната.Разполага със собствени производствени бази в София /с.Негован/ и Варна /с.Старо Оряхово/.
От 2011 г. предлага затревяване и изграждане на зелени площи чрез хидропосев.Хидропосевът е метод за засяване на трева на трудно достъпни и наклонени терени,като осигурява бързото и безпроблемно достигане на тези повърхности.

Стоки

ТРЕВЕН ЧИМ

Тотех е лидер в производството на тревен чим в България с производствени бази в София /с.Негован/ и Варна /с.Старо Оряхово/. Тревният чим е трева,отгледана предварително в продължение на година,предназначен за трайно създаване на всякакъв тип тревни площи. Това е модерен и сигурен продукт,с който се получава перфектна трева,устойчива на отъпкване,без плевели и създадена от гарантирано елитни семена. Чимът може да се полага през цялата година с изключение на много студените или много горещите месеци. Предимството на чима е,че позволява моментално затревяване и бърз ефект.
Предлага се тревен чим спорт и сянка. За спортни терени,стадиони и тренировъчни игрища доставяме тревен чим големи рула и разполагаме със специална чимополагаща машина за монтажа им.
Тотех се ръководи от лицензирани ландшафтни архитекти,които могат да предложат уникални и рационални решения за организацията и аранжирането на вашата градина и да решат всеки проблем.
Предоставяме възможност за директна доставка на чимове при предварителна заявка на количествата, заедно с пълен набор от инструкции за полагане и поддръжка на тревните покрития.

ТРЕВНИ СМЕСКИ

Серията тревни смески ТОТЕХ е създадена за условията на България и нашия климат. Гамата от треви се допълва и от смеските на датската фирма DLF TRIFOLIUM.Богатия асортимент от специализирани тревни семена са подходящи за изграждането на всички видове терени - от частни дворове до игрища за голф, футбол, езда и др.В онлайн магазина на фирмата може да поръчате и торове за тревни площи, сеялки и торачки за трева, както и различни аксесоари за градината.

Услуги

ОЗЕЛЕНЯВАНЕ

Озеленяването е приоритетна дейност на фирмата.
Тотех предлага озеленяване на частни и обществени терени,озеленяване на вилни селища,паркове,ресторанти,хотелски комплекси,СПА комплекси,градини, озеленяване на пространства пред офиси,бизнес сгради,заведения,полагане на тревни чимове или затревяване на стадиони,конни бази,игрища за голф, футбол, бейзбол,ръгби.
В областта на услугите фирмата предлага:
• подготвянето на ландшафтни проекти и узаконяването им
• отлични цени за полагане на тревни чимове и затревяване с тревни смески
• озеленяване на дворове и градини,хотели,ресторанти и заведения,офис сгради и жилищни кооперации
• изграждане на водни каскади и ефекти,скални кътове и алпинеуми
• изграждане на поливни системи
• професионално изграждане на стадиони и спортни игрища
• фън шуй градини
• подбор и засаждане на декоративна растителност
• реконструкция и обновяване на вече изградени тревни площи
• интериорно и екстериорно озеленяване - градински дизайн
• консултации

ПОЛАГАНЕ НА ТРЕВЕН ЧИМ

Тотех предлага полагане на тревен чим, което включва:
• собствено производство на тревен чим
• проучване и проектиране
• доставка и монтаж на тревни рула
• изграждане и поддръжка на зелени площи.Повечето дейностти се извършват механизирано – удобство, което клиентите предпочитат при създаването на своите паркове и градини.
Заедно с доставката и полагането на чимовете във вашия двор,офис,градина...ние предоставяме и цялата информация,която ви е необходима,за да може дълги години да се радвате на перфектен тревен килим.
При желание да се възползвате от услугите, които предлагаме може да направите запитване по електронната поща или на посочените телефони за връзка. Желателно е да изпратите снимка на терена или вашата трева и ние ще ви отговорим в най-кратките възможни за нас срокове или ще направим безплатен оглед на терена.
Ако имате проблем с тревата може да бъдете посетени от специалист на място. Той ще констатира проблема като ви даде съвет и остави ,по ваше желание. писмено предписание за поддръжка на тревата.
Зелени площи,създадени с тревните рула на Tотех може да се видят във всяко едно кътче на страната ни - от Черноморското крайбрежие до столицата.

ЗАТРЕВЯВАНЕ ЧРЕЗ ХИДРОПОСЕВ

Фирма Тотех предлага затревяване и изграждане на тревни площи чрез хидропосев. Хидропосевът е метод за засяване на трева на трудно достъпни и наклонени терени но през последните години успешно се прилага и за всякакъв тип тревни площи поради относителната си лекота на използване и ефективност. Как се прави хидропосев -
вода,минерални торове,семена,защитен мулч се смесват в специална машина и се впръскват под налягане върху почвата. Така семената залепват и се разпределят равномерно върху терена. Торовете и мулча спомагат за дружното и равномерно покълване, дори и при наклонени и грубо обработени терени.
Хидропосевът е бърз и сигурен начин за затревяване на скатове.
Предимства:
- равномерно разпределение на семената,което гарантира тяхното покълване
- бърз и ефикасен метод при затревяване на големи площи
- подходящ за затревяване на скатове и наклонени терени

ПРОФЕСИОНАЛНО ИЗГРАЖДАНЕ НА СПОРТНИ ТЕРЕНИ

Тотех предлага цялостно изграждане на всички видове спортни тревни площи - футболни стадиони,голф игрища,ръгби,конни бази и др. Фирмата разполага със собствен екип за изграждането на дренажни и поливни системи. Заснема,проектира и изпълнява вертикална планировка на терена. Изпълнява площтна нивелация с лазарен грейдер, извършва професионално затревяване с гарантирани тревни смески за спортни терени, устойчиви на износване и изхабяване. Тотех е най-големия производител на тревни чимове спортни терени, подходящи за изграждане на стадиони голф игрища и др. Спортните тревни чимове се предлагат на големи рула заедно със съответния специализиран монтаж с чимополагаща машима.
Консултантската дейност на фирмата е много добре развита. Специалистите в Тотех са запознати с всички изисквания и правила за изграждането на различните видове спортни терени и могат адекватно и бързо да реагират при всеки възникнал проблем.

Контакти

Област Варна
Варна
Производство на тревен чим: с. Старо Оряхово,обл.Варна
0889505144
Изпрати запитване

Област София
София
Производство на тревен чим: с. Негован,обл.София
0888573200
Изпрати запитване

София
Централен офис: кв.Манастирски ливади, ул. Казбек №31
0887573200, 02/9 544 544
Изпрати запитване


www.totex.net
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.