BulMarket лого

Мебели ИВВЕКС

За нас

От 1997г. фирмата развива дейност в областта на разработването и производството на мека мебел. За дългогодишното си присъствие на пазара тя се утвърди като една от водещите в бранша.
На 19 май 2007 г. „Мебели Иввекс” откри официално сградата на предприятието за производство на мека мебел. Модерната производствена база, разположена на 5000 кв.м площ, отговаря на всички изисквания на европейските стандарти. Сградата е проектирана специално за производство на мека мебел, което позволява прецизиране на всяко едно работно помещение спрямо специфичните нужди на производството. В производственият процес са внедрени най-новите технологии в производството на мебели, нови и модерни машини, отговарящи на световните изисквания за производство.


Мисия:

Ние сме организация произвеждаща мебели. Чрез нашите мебели ние внасяме уют и топлина в домовете на хората и правим живота им по-удобен, по-комфортен и по-стилен.

Ценности:

Ние вярваме в:
Това, че хората са най-ценния ресурс на всяка организация и че те са ключа към успеха и силата на конкурентното предимство.
Коректност, точност и почтеност във взаимоотношенията с партньорите ни
Непрекъснатото целенасочено развитие на нас самите, на екипа, на технологиите, на начина ни на мислене.
В единомислието, единството, доверието и сплотеността на екипа на фирмата, в „НИЕ”
Ние вярваме, че можем да отговорим на очакванията на нашите клиенти за качествени изделия и обслужване сега и в бъдеще.

Визия:

Нашите мебели ще определят модните тенденции в потреблението на мебели.
Марката “Мебели Иввекс” ще е символ на различни (уникални), луксозни, стилни, функционални (практични), удобни и качествени мебели в България и в Европейският съюз, отговарящи на очакванията и изискванията на клиентите ни.
Нашите клиенти ще получават уникално обслужване. Те ще почувстват, че са попаднали на точното място и ще останат с трайно усещане на задоволство.
Ние ще сме съвременна, просперираща, стабилна компания с традиции и бъдеще. Нашият екип ще е от амбициозни, силни, сплотени, квалифицирани и мотивирани служители. Нашата компания ще стане притегателно място за способни хора, желаещи да се развиват и усъвършенстват.

Стоки

Богато разнообразие мека мебел за дома, офиса, хотела

Контакти

Стара Загора
ул. "Кап. Петко войвода" 2
042,622661
Изпрати запитване


www.ivveks.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.