BulMarket лого

"Биттел"ЕООД

За нас

Биттел е водеща българска компания, утвърдила своите позиции в областта на международната търговия – внос и износ, търговия на едро и дребно и интернет търговията. Основният продуктов асортимент включва: климатична и соларна техника, домофонна техника, телекомуникационно оборудване, IT продукти, мебели за дома и обзавеждане за офис, канцеларски материали и ученически пособия. Продуктите, които се включват във портфолиото на компанията, отговарят в максимална степен на нуждите и потребностите на потребители и търговци.
Биттел е официален вносител и представител за България на следните търговски марки: Daikin, Toshiba, Nippon, Gigaset, Panasonic, Alcatel, ACI Farfisa, Cobra, Uniden, Carmen, Techpoint, Genex.

Стоки

Фирма Биттел е официален вносител на климатици и климатични системи с марките Daikin, Toshiba и Nippon. Компанията е утвърдила позиции си в сферата на климатичната техника и оборудване не само на българския пазар, но и на европейския. Предлагаме иновативни решения за климатизация и вентилация, изцяло съобразени с вашите изисквания и потребности. Продуктовата гама включва: инверторни климатици, хиперинверторни климатици,мулти сплит системи,термопомпи,системи за централна климатизация, както и професионални климатици - колонни климатици, касетъчни климатици, канални климатици и таванни климатици.

Мебелите с марка Carmen заемат съществена част от портфолиото на БИТТЕЛ. Луксозните серии мека мебел, кожени дивани с релакс механизми, ъглови холови гарнитури и кожени спални се характеризират с изключително прецизната си изработка, висококачествени материали, ултрамодерни цветови комбинации, елегантен дизайн и несравнимо удобство. Предлагаме разнообразие от офис мебели и мебели за дома, офис столове.

Соларните системи за топла вода NIPPON са популярни заради високата си ефективност, перфектната устойчивост на атмосферни влияния, изключително лесния си монтаж и пълната си окомплектовка. Висококачествената изработка и интелигентното управление на системите ги нареждат сред най-бързо развиващите се иновативни продукти, които използват естествената светлина на слънцето, осигурявайки повече комфорт и удобство на потребителите.

Домофоните са неделима част от нашето ежедневие. Аудио и видеодомофонните системи с марки ACI Farfisa и NIPPON отговарят на всички съвременни изисквания и стандарти и са едно от най-достъпните средства за осигуряване на повече сигурност и удобство в дома и офиса.

Централната база на Биттел се намира в град Пловдив. За да се развива успоредно с развитието на съвременните технологии и разрастването на пазарите, компанията е създала бази в София и Варна, като всяка от тях включва офис, магазин, изложбена зала и склад. Биттел се стреми да отговаря на нарастващите потребности, като предоставя висококачествени продукти, коректно и експедитивно обслужване и компетентна информация. Благодарение на изградените бази в трите най-големи градове в България компанията притежава капацитета да изпълнява изключително бързо поръчки в цялата страна.

Контакти

Варна
бул. "3-ти март" № 30А, ет. 2 (в сградата на м-н Алати, ет. 2)
052 510 439
Изпрати запитване

Пловдив
ул."Нестор Абаджиев"№13
032/270027
Изпрати запитване

София
ул. "Никола Генадиев" № 5Б
02/984 81 18
Изпрати запитване


https://www.bittel.bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.