BulMarket лого

Магазин "Грижа за краката"

За нас

Предлагаме продуктите за грижа за краката на Scholl, Tacco, Salamander, както и качествени обувки, чиято отличителна черта е удобството за краката. Предлагаме възможност за покупка на дребно и на едро, което може да обогати асортимента и да помогне в стремежа Ви за задоволяване потребностите на Вашите клиенти.

Представителният магазин на фирмата се намира в Стара Загора, на бул. "Цар Симеон Велики" №102 – Търговски комплекс "Киното" (бившето кино "Септември").

Нашите клиенти се увериха, че марките със стогодишна традиция в производството на продукти за здравето и удобството на краката предлагат качество без конкуренция.

Стоки

* Комфортни обувки за всички сезони на реномирани фирми: Scholl, Clarks, Birkenstock, ARA, Rieker, Caprice.
* Ортопедични стелки за дюстабан, паднал надлъжен и напречен свод, ниска пета; детски коригиращи стелки.
* Хигиенни стелки: против гъбички, против миризма и изпотяване, за работни обувки; гел стелки за диабетно стъпало; стелки от естествена кожа; детски стелки против изпотяване.
* Термостелки за студените дни от естествена вълна, с изолиращо алуминиево фолио.
* Лечебни средства за крака: за отстраняване на мазоли, гъбички, възпаления, лечебни лепенки, разделители за пръсти и предпазители
* Козметика за крака - дезодоранти, пудри и кремове против неприятна миризма, изпотяване, гъбички.
* Чорапи и чорапогащи с компресия: за профилактика и лечение на разширени вени; чорапогащи за бременни; микромасажиращи чорапогащи против целулит.
* Препарати за почистване и поддържане на обувки: течни и кремообразни бои, цветни и безцветни спрейове, препарати за почистване, импрегниране, отпускане на обувки; специални четки, метални обувалки.

Заповядайте в новооткрития ни Интернет магазин: www.scholl-clarks-ara.com!

Контакти

Стара Загора
бул. "Цар С. Велики" 102
0889 201 847
Изпрати запитване


www.scholl-clarks-ara.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.