BulMarket лого

Брандс Позишън ООД

За нас

Брандс Позишън ООД е екслузивен представител на изделията с марка Дон Алмохадон за България и Румъния. Дон Алмохадон е запазена търговска марка на испанския производител на матраци и възглавници Don Almohadon. Съчетавайки най – модерните технологии в производството с най – високите изисквания на потребителите, ние създадохме за Вас колекцията матраци на Дон Алмохадон, Събуди се с Усмивка!

Изработването на висококачествени и комфортни продукти е нашата цел, която съчетание с дистрибутирането на иновативни и доставящи пълна удовлетвореност на нашите клиенти продукти, ни помага да подобрим качеството на Вашия сън.

Стоки

Всичките продукти на Дон Алмохадон се отличават с прецизна изработка и са произведени от висококачествени, екологичночисти и безвредни материали, отговарящи на най – новите изисквания и стандарти за качество на Европейския Съюз. Матраците от колекцията са безшумни, анатомични, антиакарни и дишащи през всички свои фибри. Поради специалните съставки във вътрешността си, всички матраци бидейки и безпружинни, не се влияят от теглото на човека и поради това не се деформират.

Колекцията от възглавници на Дон Алмохадон е идеалния избор, допълващ комфортния и здравословен сън. Моделите класически възглавници за сън и специализирани възглавници в колекцията, са съобразени с последните тенденции в областта, а изборът между моделите оставяме на предпочитанията на нашите клиенти.

Други специализирани продуктови линии с които работим са аксесоари за почивка, детска колекция, подматрачни рамки, тапицирани спални и хотелска серия продукти – матраци, тапацирани бази и хотелска серия възглавници, с акцент върху нуждите на корпоративните ни клиенти, собственици и мениджъри на хотели, ваканционни селища, апартаменти, вили и курортни комплекси. За повече информация относно предлагани модели матраци посетете официалния интернет сайт на марката www.donalmohadon.bg

Услуги

Спечели Екскурзия до Испания - Лятна кампания Дон Алмохадон
Участвайте в Лятната кампания на испанските матраци Дон Алмохадон и спечелете екскурзия до Испания!
Всеки клиент, закупил матрак Дон Алмохадон с уникален сериен номер в периода между 01 май 2009 година до 01 септември 2009, регистрирайки го своевременно в периода на конкурса, попълвайки правилно и цялостно регистрационния формуляр, поместен на уебсайта www.donalmohadon.bg има шанс да спечели незабравима екскурзия за двама до най-предпочитаните курорти в Испания.

Наградата за победителя е осемдневна екскурзия за двама до слънчева Испания в курортното градче Коста Барселона Марезме. Победителя ще бъде избран чрез жребий, в присъствието на нотариус, измежду всички закупили матрак с марката Don Almohadon и регистрирали промоционалния код на матрака на www.donalmohadon.bg. Наградата включва: Двупосочен билет за победителя и избрано от него лице до Испания, трансфер летище-хотел-летище, 7 нощувки в четиризвездния хотел Тропик Парк в курортното градче Коста Барселона Марезме с включени закуска и вечеря. Наградата е любезно предоставена от Астрал Холидейс АД, които са екслузивен партньор на тази кампания и организират цялата екскурзия, осигуряват посрещане, екскурзоводи, медицинска застраховка и допълнителните атракции.

Повече информация за условията на лятната кампания Дон Алмохадон, условията на регистрация и изискванията към участниците може да намерите на www.donalmohadon.bg както и на място при партньорите на марката Дон Алмохадон в страната.

Контакти

Русе
бул. Трети март 74
082519108
Изпрати запитване


www.donalmohadon.bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.