BulMarket лого

K.D.I.2004 Ltd.

За нас

EventTeam е компания създадена от професионалисти със свежи идеи и продуктивни решения.

За нас най-важните неща са отношението към клиента, професионализма и качествения контрол върху услугите. Ние винаги се придържаме към тази концепция, когато Ви обслужваме. Държим на ценностите и доверието, за да може всеки клиент да бъде убеден,че получава най-доброто обслужване.
Наша цел е да ви обслужим по най-добрия начин, предлагайки комплексни услуги за организирането на фирмени обучения -тим билдинг и вътрешно-фирмени обучения, срещи, конференции и други събития и дейности. Наша основна цел е да улесним клиентите си във всички аспекти по подготовката и същевременно да ги уверим в пълния успех на мероприятието. Ето защо нашите клиенти работят с нас.

Стоки

фирмени обучения - тим билдинг, тренинги - комуникация, мотивация, екипно взаимодействие, преговори, вземане на решение, семинари, фирмени партита

Услуги

EventTeam е компания предлагаща комплексен набор от услуги за провеждане на конференции и мероприятия като планиране, избор на място, договаряне, логистични услуги, и ръководене на мероприятието. Разполагаме с най-добрия екип, който ще Ви предложи най-добрите услуги на пазара.
Ние сме екип от специалисти със значителен опит. Всички членове на нашия високо квалифициран екип са с дългогодишен опит в планирането, подготвянето и изпълнението на различни видове дейности по провеждане на фирмените обучения, конференции и мероприятия.
Вярваме, че този опит е нашето предимство в предлагането на високо -качествени услуги и че качеството в комбинация с отношението към клиентите са факторите определящи успеха на една инициатива.
Мисията ни е да надскочим очакванията Ви изграждайки партньорство базиращо се на лоялност, доверие и отдаденост.

Контакти

София
гр. София , ул."Александър Вейнер" 3
+ 359 884 261 159
Изпрати запитване


eventteam-bg.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.