BulMarket лого

КАТРИН МАКС ООД

За нас

КАТРИН МАКС КЪМПАНИ е фирма създадена през 1998 година изцяло с български капитал с дейност насочена към прилагането на световните технологии и материали, необходими за поддържането на висока хигиена във всички сфери на икономиката: хранително-вкусова промишленост, хотелиерство и ресторантьорство, болнични и административни учреждения, бизнес сгради и офиси и др.

Ориентирана към високите изисквания на потребителите за използване на продукти с високо качество и комплексност на доставките, днес "КАТРИН МАКС КЪМПАНИ" предлага богат асортимент от артикули за професионална употреба: Няколко серии дозатори за обществена хигиена, кърпи за ръце, тоалетни хартии, домакински и промишлени ролки, хартия за ръце, препарати и уреди за почистване.

Нашите клиенти могат да се възползват от консултация още на ниво проектиране на санитарните и обществени помещения, а впоследствие да получат от нас цялостна програма за оптимизацията на санитарното обслужване.

В шоурума на фирмата е изложена пълната гама дозатори за течен сапун, кърпи за ръце, тоалетна хартия, покривала за тоалетна чиния, електронни ароматизатори, сешоари за ръце и коса, както и уреди за безконтактна хигиена- с фотоклетка и лакетен бутон.

"КАТРИН МАКС КЪМПАНИ" е официален представител за България на:

KATRIN-METSA TISSUE - компания в челните места в световното производство и преработка на хартиени продукти

EKA PLAST - Полша - производство на дозатори за обществена хигиена от пластмаса и стоманa

VOIGT - производсво на препарати за професионално и индустриално почистване

LINEA TRADE - мопове, аксесоари и сервизни колички за професионално почистване

Успеха на нашата фирма се дължи на силата на нашия екип! Един от основните аспекти на работа ни е да осигуряваме непрекъснато сигурността и на нашите потребители и служители! Желанието ни е да пазим хората, да пазим и природата. Точно заради това нашите продукти и системи непрекъснато биват развивани и усъвършенствани!

Стоки

Катрин Макс ООД - безплатна доставка на кърпи за ръце, тоалетна хартия, дозатори, диспенсъри , течен сапун, почистващи препарати и всичко за Вашата хигиена.
С цел по- високо качество на предлаганите от нас материали и възможно най- бързи срокове на доставка, ние създадохме за Вас удобен и лесен за използване електронен магазин. Можете да поръчвате он- лайн, по телефон или по e- mail в удобно за Вас време. Материалите и препаратите, които използваме, са на водещи европейски компании и са сертифицирани за качество и безопасност по: H. A. C. C. P, ISO 14001, ISO 9001. За да Ви предложи най- ниски цени, фирма „ Катрин Макс ” ООД осъществява директен внос на всички свои продукти. За всеки клиент предлагаме висококачествени стоки с богат асортимент. Нашите съвременни системи и професионални решения за Вашия офис, склад, производство, ресторант , клиника, жилище са на много високо ниво.
Освен хигиенни консумативи като тоалетни хартии, индустриални ролки, кърпи за ръце, почистващи хартиени кърпи за еднократна употреба, козметични кърпи и много други, ние предлагаме също така и пълен набор от почистващи препарати за всякакви повърхности и професионално хигиенно оборудване, дозатори за течен сапун, диспенсъри за хартия за ръце, за салфетки, за тоалетна хартия на ролки и на листове, автоматични сешоари за ръце, коса и тяло с фотоклетка , ароматизатори и пълнители за тях, мопове, метли, дръжки, държачи, кофи, кошчета, контейнери за разделно събиране на отпадъци, колички, уреди против насекоми и гризачи и още много други.
Фирмата работи с големи търговски вериги, хотели, ресторанти, барове, също така и с търговия на едро и клиенти на дребно. Разполагаме с голяма складова наличност, с цел улеснение и бърза доставка на големите поръчки.Безплатна доставка за градовете Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Русе, Карлово, Пазарджик, Смолян, Велинград, Банско.

Услуги

Катрин Макс – консумативи и препарати за почистване на хотели, ресторанти, магазини. Дозатори (диспенсъри), кърпи и хартия за ръце, сешоари, ароматизатори и тоалетна хартия за офиса или магазина. Санитарно и медицинско оборудване.

Богат асортимент от почистващи препарати с доказано действие, дезинфектанти и ароматизатори. Консумативи и оборудване за ресторанти като: кърпи за ръце, сешоар за ръце, тоалетна хартия, дозатор за течен сапун, кошчета, пепелници. Фирмата е ориентирана към високите изисквания на потребителите за използване на продукти с високо качество и комплексност на доставките в София, Пловдив и цяла България.

Контакти

Област Бургас
Бургас
Бургас
0882476147

Област Варна
Варна
ул. Петър Райчев 18 , маг. B6
0884407141, 052/300682, 0882 052103
Изпрати запитване

Област Велико Търново
Велико Търново
ул. П.Яворов 26 А
0884 763876
Изпрати запитване

Област Пазарджик
Пазарджик
Пазарджик
0887702978

Област Пловдив
Карлово
Карлово
0885115218

Пловдив
бул.Македония 2 В
0888808883, 032990299
Изпрати запитване

Област Смолян
Смолян
Смолян
0885868776

Област София
София
ж.к. Овча купел ул. Народно хоро 11
0888122438
Изпрати запитване

Област Стара Загора
Стара Загора
Стара Загора
0882055397


www.katrin-max.com ,www.katrinmax.com, www.hartia.net
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.