BulMarket лого

Сватбена и парти агенция Прециз

За нас

Фирмата започва дейността си с продажба на пиротехника и фойерверки през 2000 година. През 2002 година дейността се разширява като се открива нов магазин за парти артикули и фойерверки и балонова декорация. На 01 февруари 2007 г. отваря врати,като естествено продължение - Сватбена и парти агенция "ПРЕЦИЗ".
Агенцията предлага перфектна организация, прецизно изпълнение, коректност към партньори и клиенти.
Така с едно изречение може да се опише дейността ни.
Направете празника си незабравимо преживяване с помощта на доказалия се отдавна професионален екип на "Прециз".

Ние Ви предлагаме уникални решения и много, много услуги, с помощта на които да изразите своята индивидуалност и стил. В широката гама от услуги са включени и съвременни решения за цялостно декориране на търговски обекти, зали, хотели, ресторанти и др.

Сватбена и парти агенция "Прециз" работи на територията на цялата страна, така че, където и да сте, повярвайте ни и ни се доверете, за да можем да извървим заедно пътя от самото начало до вълшебството на ВАШАТА Приказка!

Стоки

кетъринг услуги в плевен,Ловеч,сватбени услуги в Плевен,Ловеч,организиране на събития,заря в Плевен,Ловеч ,балони,фойерверки,парти артикули и костюми,сватбени аксесоари,букети и цветни аранжировки.

Услуги

Сватбена и парти агенция Прециз е специализирана в организиране, подготовка и реализиране на масови мероприятия, фирмени и лични тържества, кетъринг сервиз-услуги, коктейли,откриване на нови обекти, украси и извършване на професионални пироспектакли - зари. 100% гаранция професионално изпълнение за вашето добро настроение се грижи нашият екип от професионалисти – водещи , фото и видеооператори , DJ ,танцьори, дизайнери,аранжори и пиротехници. Незабравими спомени и много усмивки е нашата идея за вашето тържество. С много внимание към вашите мечти и желания ние ще ги превърнем в незабравими спомени и изживявания.
Всяка сватба е уникална и неповторима , и всяко ваше желание осъществимо.
Независимо дали планирате малка или голяма сватба ние ще ви помогнем.Просто ни се обадете и с удоволствие ще се срещнем в удобен за вас ден и час, за да си поговорим приятелски. На първата ни среща ще разговаряме изцяло за вашите желания и мечти , за това какво бихте искали да има на вашата сватба. Ще обсъдим възможностите за тяхната реализация съобразно ориентировъчния ви бюджет който сте предвидили. В зависимост от това до колко бихте искали да вземем участие в подготовката и организацията на сватбеното ви тържество, вие може да избирате от различните опции които ви предлагаме. За нас е удоволствие да се запознаем. Да ни разкажете за вашите желания каква сватба си представяте, какви средства бихте отделили за сбъдване на вашите идеи и мечти,за да можем заедно да създадем една незабравима сватбена приказка. Работим на територията на цялата страна. Небесни фенери от сватбена и парти агенция Прециз с пожелания за вечна любов и вярност по случай Празника Ви и Свети Валентин! Балонът е направен от оризова хартия, в основата си има дървен обръч и за два месеца напълно се разгражда в околната среда. Светещата атракция разполага и със сертификат за противопожарна безопасност и упътване за употреба. Всеки фенер ще лети около 20 минути като през това време ще се издигне на около хиляда и петстотин метра в небето! Те са красив и елегантен начин да осветите нощното небе и да направите тържеството си незабравимо. Традиционно се използват в китайските и тайландски празненства, а отскоро и по цял свят.

Контакти

Ловеч
ул"Търговска" 45 Ловеч Сити Център ет.3
0888 378319, 0878558106
Изпрати запитване

Плевен
ул.Полтава№15
0888378319, 0878202616
Изпрати запитване


www.preciz-pl.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.