BulMarket лого

К2

За нас

Фирма К2 е създадена през 2007 г. като приемник на фирма „СЕКВОЯ”.
Фирмата разполага с дизайнерски отдел, който се отличава с висок професионализъм и нестадартно творческо мислене, с което успява да задоволи и най-взискателния клиентски вкус.
Фирма К2 разполага с мебелна фабрика разположена на 2000кв.м. закрита работна площ. За качествената изработка на нашите мебели разполагаме с машини на водещите марки „HOMAG GRUP”, ”MAYER” и други.
Фирмата разполага със собствен транспорт и монтажни групи, които ще доставят и монтират мебелите на желаното от вас място.
С цел задоволяване на все по-големите и разнообразни изисквания на пазара, фирмата се стреми да следва две основни насоки в своето развитие:
изработване на мебели по индивидуален проект като в този случай нашите дизайнери ще ви предложат цялостна концепция с 3D визуализации за вашия итериор;
разработване на модулни серии, които позволяват на всеки да организира сам интериорното си пространство.
Фирмата предлага пълната гама мебели за дома, офис обзавеждане, търговско обзавеждане и обзавеждане за заведения за хранене. Имаме разработени специализирани серии за хотелско обзавеждане.
Мебелите на фирма К2 са изработени от разнообразни съвременни материали като ПДЧ в повече от 30 цвята, МДФ с естествени /местни и екзотични/ фурнири покрити с полиуретанови лакове. Особено актуални в момента са мебелите изработени от МДФ покрит с матови и гланцови полиуретанови бои.

Контакти

Добрич
бул. Добруджа 2
058 601262
Изпрати запитване


www.k2-furniture.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.