BulMarket лого

Пързалки, люлки, катерушки, клатушки

За нас

“МЕТАЛПЛАСТ ИНЖЕНЕРИНГ” ООД е специализирана фирма в изработката на детски и паркови съоръжения за игра : пързалки, люлки, катерушки, детски модулни комбинирани съоръжения , паркови пейки, беседки и обезопасителни огради.

Сертифицирана е по ISO 9001:2008 БДС EN ISO 9001:2008, притежава сертификат RoSPA sertif.№ 07-02-014 за дизайн на детски площадки и съоръжения за игра. Съоръженията за игра и изграждането на детските площадки са съобразени с европейските стандарти за безопасност EN 1176 и EN 1177.

Притежава атестат за акредитация и упълномощаване на Орган за контрол, вид С - регистрационен № 075. Фирмата отговаря на критериите за акредитация на БДС EN ISO/IEC 17020:2005. С тази акредитация фирмата има правото да извършва проверка , контрол и да изготвя доклади съгласно чл.63 от Наредба 1 /12.01.2009г.

Наши клиенти са общини в България, детски градини, социални домове. Оборудвани с наши съоръжения са детски площадки изградени по Опретаивна програма за регионално развитие и по програма ФАР.

Стоки

Производство и монтаж на <a href="http://www.parzalki.com/">пързалки</a>, <a href="http://www.parzalki.com/">люлки</a>, <a href="http://www.parzalki.com/">катерушки</a>, <a href="http://www.parzalki.com/">клатушки</a>, <a href="http://www.parzalki.com/">въртележки</a>, <a href="http://www.parzalki.com/">детски игрални комплекси</a>, <a href="http://www.parzalki.com/">съоръжения за детски площадки</a>, <a href="http://www.parzalki.com/">пясъчници</a>, <a href="http://www.parzalki.com/">тематични съоръжения</a>. Всичко за една модерна и красива детска площадка и детски кът.

Услуги

Производство и монтаж.

Контакти

Русе
кв. Хиподрума
082 843 956
Изпрати запитване


www.parzalki.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.