BulMarket лого

НОБЕЛА

За нас

Фирма “НОБЕЛА” ЕООД e официален представител на италианската фирма “SIRI” и присъства вече 20 г.на българския пазар.
Ние осигуряваме професионални машини, инструменти и аксесоари за рязане на гранит, мрамор, гнайс, гранитогрес и керамика и диамантени дискове и боркорони (пробивачи). Разполагаме с над 100 вида диамантени дискове като размер и предназначение.
Електрическите машини имат възможност за рязане на материали с дебелина от 18 до 120 мм. в зависимост от големината и мощността на машината. Всички машини са с водно рязане. Най-малката от тях-“BRICCOLINA” е с тегло 7 кг. и диамантен диск Ф150. Най-голямата – TF 2000, с възможност за двустранно рязане на материала до 240 мм., е също преносима.
“SIRI” предлага също вибратор за изтегляне на замаска и бетон, машина за рязане “МаксиБела 75” с диск Ф250 мм., “СуперБела 125” с диск Ф300 мм., машина “TF Special” за фасетиране на мрамор и машина”Multidisco” - нова машина за рязане с монтирани до 4 диска едновременно. Ръчните машини за рязане на гранитогрес SIRI TOP 57 см., 68 см., 80 см., 90 см. и 130 см. за голямоформатни плочи. Ръчните машини за рязане на гранитогрес са с шина и с два плътни водача подсилени с шина.
Другата предлагана от нас е трамбовъчна ( вибрационна) машина, с широк спектър от възможности.
Производствената гама на “SIRI” включва стойка за разпробиване на отвори, при която се работи с обикновена бормашина и диамантени фрези.
Ръчни машини на “SIRI”, икономичен вариант - ECO 43, 53 и 63 см. също са проектирани да режат и чупят гранитогрес. Разполагаме с многофункционална машина за фугиране, почистване, импрегниране и полиране на твърди подови покрития. Тя има възможност за изглаждане на прясно налят бетон или замазка; фугиране; пране на меки подови настилки, шлайфане и полиране на мозайка и твърд бетон.
Консумативите и аксесоарите, предлагани от нас включват разнообразие от диамантени дискове, клещи, фрези, маламашки, гребени, мистрии, специален инструмент, кръстачки и Т-образни дистанционери от 0,3 до 10 мм., клинове и др.
Важно място в листата заемат компенсационните дистанционери, които се полагат заедно с плочките и поемат студови свивания и топлинни разширения и по този начин не позволяват на плочките да се напукат.
Кръстачките за фуги с перфорация са изобретени и патентовани за първи път от “SIRI” и се ползват в над 50 страни.
Ще се радваме, ако можем да бъдем полезни за Вашата дейност. При проявен интерес ще получите консултация като направите контакт с нас.
В уеб сайта можете да разгледате част от продукцията на SIRI, която предлагаме в България.

Стоки

Електрически машини за рязане на гранитогрес, керамика, гранит, мрамор, камък и др.
Еднодискова машина за фугиране, почистване след фугиране,пердашене на замаска, шлайфане на твърд и пресен бетон, почистване на подови настилки.
Трамбовъчна, вибрационна машина за подови плочи, полагани по виброметод.
Професионални ръчни машини за рязане на гранитогрес и керамика.
Ръчни инструменти и консумативи за полагане на подови и стенни облицовки.
Делатационни лайсни за лепило и бетон.
Кръстачки и дистанционери за фуги.
Диамантени дискове за рязане на различни материали с размери от 100 мм. до 600 мм. Други размери по поръчка.
Диамантени боркорони за разпробиване на отвори.

Услуги

Сервиз и поддържане на гаранционна и извънгаранционна техника за полагане на настилки и облицовки.

Контакти

Пловдив
ул."Янко Сакъзов" 11
032 644419, 0888 604625
Изпрати запитване


www.nobella.bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.