BulMarket лого

Магазини Dulux

За нас

Повече от 10 години екипът на Аурека ООД предлага на българския пазар бои, лакове, покрития и препарати от най-висок клас с търговски марки Dulux, Cuprinol, Hammerite, Polycell и Glidden, произвеждани от ICI Paints Akzo Nobel.

Akzo Nobel има над 200 години традиции в химическото производство, а след като през 2008 придоби ICI, химическа компания с над 100 години история, вече е най-големия световен производител на декоративни и защитни бои и покрития. Всички продукти притежават много високи декоративни, защитни и екологични качества, съчетани с висока покривна способност.


През годините Аурека се изгради като коректен и надежден партньор на много търговски, ремонтни и строителни фирми. Ние сме предпочитан партньор и за много водещи архитекти и дизайнери. С боите от марката Dulux са изпълнени много хотели, заведения, търговски центрове, киносалони, а също така и хиляди български домове.


Дългогодишният ни опит, отлично обученият персонал, доброто познаване на продуктите, които предлагаме както и познаването особеностите на българския пазар ни дава възможност максимално да удовлетворяваме желанията и потребностите на всички наши клиенти.


Успехът ни се дължи на способността ни да бъдем гъвкави, да се развиваме, променяме и усъвършенстваме. Клиентите са най-важния критерий за нашата работа, а тяхната удовлетвореност ни помага в развитието.

Стоки

Dulux - бои и лакове от най висок клас
Cuprinol - продукти и препарати за защита и подръжка на градински мебели, дъсчени подове и др.
Hammerite - бои за мета, директно върху ръждата.
Polycell - продукти за подготовка на стените преди боядисване

Услуги

Помощ при избор на цвят, тониране.
Професионални бояджийски услуги

Контакти

Област Бургас
Бургас
ул. "Цар Симеон І" №35
056 820290

Област София
София
ул. "Г.С. Раковски" №52
02 9833597

София
Борово, бул."Тодор Каблешков" №55
0878211337

София
бул. "Симеоновско шосе" 84
02/8602051
Изпрати запитване


www.aureca.net
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.