BulMarket лого

Фабрика за ковано желязо Хефест

За нас

Ковано желязо Хефест - Фабрика за ковано желязо

Хефест е фабрика за ковано желязо, създадена в края на 2005г. като дъщерна фирма на Хъс ООД. За кратко време фирмата твърдо зае едно от челните места като производител и вносител на елементи от ковано желязо, предназначени за вграждане при изработката на огради и портали, парапети за стълбища и тераси, градински мебели, интериорно и екстериорно обзавеждане, ефектни спални, маси, столове, пейки, шатри, навеси, саксии и много други изделия от кован метал.

Капацитетния ресурс от машини и съоръжения за производство и обработка на ковано желязо, както и кадровия потенциал, позволяват на Хефест да задоволи и най-смелите решения на крупни инвеститори.

Хефест Пловдив ООД разполага с машини за накатяване на пълната гама артикули от кован метал, както и за топла и студена обработка на метала.

Ковано желязо Хефест е най-мащабния производител на изделия от ковано желязо в България. Продуктовата гама включва изделия от ковано желязо, елементи за вграждане и кован метал на добри цени. Фабрика Хефест разполага с фабрика за ковано желязо в Пловдив и дистрибуторска мрежа в София, Варна, Бургас, Стара Загора, Хасково, Смолян, Велинград, Кърджали, обл. Ловеч в с. Славяни.

Стоки

Фабрика Хефест е производител на огради, врати, портали, парапети, решетки, мебели и елементи от ковано желязо. Продуктовата гама включва още - градинска мебел и аксесоари, шатри, пейки, беседки, цветарници, маси и столове и много други изделия от ковано желязо, предназначени за интериорно и екстериорно обзавеждане на дом, градина, двор, хотели и заведения.

Услуги

В каталога с изделия и елементи от ковано желязо на Хефест можете да избирате от мострите на стотици елементи и орнаменти, да ги комбинирате помежду им, да ги допълвате и заменяте при поръчка за изработка на различни видове огради, парапети, решетки, градинска мебел и аксесоари и други интериорни и екстериорни изделия от ковано желязо.

Не се колебайте да се свържете с нас - ние ще Ви консултираме, за да е правилен избора! Обхватът на дейността ни е в цяла България!

Основната дейност на фирмата са серийните производства на решетки, парапети и огради от ковано желязо, с осигурен монтаж.

За интериорно и екстериорно обзавеждане на Вашите хотели, къщи, вили, паркове и градини, фирмата изработва и предлага уникални мебели, шатри и аксесоари от ковано желязо, изработени по проекти на Hefest или Ваши предложения.

Хефест развива гъста дистрибуторска мрежа в страната като приема реални предложения за съвместно сътрудничество от колеги и потенциални клиенти.

В лицето на Хефест Пловдив Вие ще намерите опитен и компетентен партньор!

Заедно с професионализма на персонала - Вашите мечти ще се превърнат в реалност!

Контакти

Бургас
с. Венец, между Сливен и Карнобат, главен път Е-773
0896 73 69 21
Изпрати запитване

Варна
Дистрибутор на Фабрика Хефест за Варна
0896 73 69 21
Изпрати запитване

Пловдив
Пазарджишко шосе - хангарите на 4-ти км
032 23 30 90
Изпрати запитване

Смолян
ул. Соколица 63
0896 73 69 21
Изпрати запитване

София
Околовръстен път №881, Склад за метали между Горна баня и кв. Суходол
0882 28 70 56
Изпрати запитване

Стара Загора
кв. Индустриален, ул. Стойне Черногорски 27
0896 73 69 21
Изпрати запитване


www.hefest-plovdiv.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.