BulMarket лого

Интер Консулт БГ ООД

За нас

Интерконсулт БГ е създаден през 2003 година като фирма, предоставяща професионални преводачески услуги. Ние работим успешно с широк кръг клиенти – държавни ведомства, местни власти, представители на неправителствения сектор, донорски организации, различни европейски програми.

Гаранция за високото качество на предоставяните от нас услуги са нашите високо квалифицирани устни и писмени преводачи.

Услуги

1. Писмени преводи

Интерконсулт БГ ООД извършва преводи на всякакъв вид документи и материали от и на всички основни европейски езици – немски, английски, френски, италиански, испански, руски, както и от и на някои други европейски и редки езици.

2. Устни преводи

Симултанни и консекутивни преводи на конференции, семинари, симпозиуми, обучения и други прояви, извършвани от екипи висококвалифицирани преводачи. Превод по време на международни и бизнес срещи и събития. Осигуряваме и придружаване на чужди граждани навсякъде в страната.

3. Легализация на документи

Интерконсулт БГ ООД е лицензирана агенция по договор с Министерството на външните работи. Ние предлагаме нашите услуги по всички въпроси, свързани с легализацията на вашите документи.

4. Локализация на уебсайтове

Ние адаптираме и оказваме помощ при създаването на уебсайтове, уеб съдържание или уеб услуги, насочени към българските потребители, т.е. за ефективното вземане предвид българския език, културния контекст, конвенциите и пазарните и регулаторни изисквания на нашия специфичен целеви пазар.

Контакти

София
офис 1:ж.к. "Младост" 1, търг. център "Лилиан", бул. "Ал. Малинов" № 30; офис 2: бул. "Скобелев" № 29, ет. 2
024806801
Изпрати запитване


www.interconsultbg.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.