BulMarket лого

Tech-net

За нас

Тех-Нет ЕООД се занимава с online продажбата на най-реномирани марки компютри,принтери,монитори , пасивни и активни мрежови компоненти .

Предлагаме доказани, качествени и стабилни марки, тъй като държим да предложим на своите клиенти най-добрите продукти.

Тук можете да направите максимално удобен избор на компютри,принтери,монитори , пасивни и активни мрежови компоненти спрямо нуждите си без да се налага да излизате от вкъщи или от офиса .

Лесно бихте могли да изберете свояпродукт по ценова категория или да сравните различни модели, така че да се справите със своя избор и без намесата на продавач-консултант.

След закупуването на продукт от нас, вие разполагате и с изключително добре оборудван лицензиран сервиз на конкретната марка. Стремежът е максимално да се отговори на потребностите на клиентите.


Информационната инфраструктура е неотменна част от всяка бизнес сграда. Тя включва всички видове слаботокови кабелни системи – Структурно окабеляване, Телефония, Видеонаблюдение, Контрол на достъпа, Пожароизвестяване, Кабелна и Сателитна телевизия и др.
Съвременните стандарти изискват висококачествено окабеляване като необходимо условие за използването на съвременните комуникационни технологии за пренос на глас, данни и осигуряване на безопасност в сградите.
Фирма "ТЕХ-НЕТ" ЕООД е сертифициран дистрибутор на компоненти за структурни кабелни системи на Reichle & De-Massari /швейцарска компания – лидер в медните и оптични комуникационни технологии, сертифициранa по системата за качеството ISO9001:2000/. Това гарантира сигурност в качеството на изработка на елементите, проектирането, изграждането и поддръжката на цялата стрyктурна кабелна система.
Нашите клиенти получават гаранция за период от 5г за всеки компонент, 20 години на системите или безсрочна за приложенията;
Всички продавани компоненти имат сертификати за качество, негоримост и неотделяне на отровни вещества.
С продуктите на Reichle & De-Massari са изградени структурните кабелни системи на:
"БУЛБАНК" АД "Майкрософт България" ЕООД
"Обидинена българска банка" АД "Бизнес парк София "
"Българска народна банка" АД Американски университет - Благоевград
Банка ДСК АД Министерство на земеделието
"Софарма"АД Министерство на финансите
"Нестле"- София ООД "Кока-Кола дистрибютърс" АД
"Лукйол България" ЕООД Мосю Бриколаж

Много от клиентите имат необходимост, освен от получаване на цялостно решение за структурна система, но и доставяне на пълно оборудване за обкръжението на едно работно място. Във връзка с това "ТЕХ-НЕТ" ЕООД предлага продукти като : комуникационни шкафове, електрически ключове и контакти, пластмасови канали и колонки, активно мрежово оборудване и UPS системи. Предлаганите компоненти са произведени от водещи компании в тази сфера - CimaBox /Стенни, подови кутии и колонки на модулен принцип/; Simon / Електрически контакти иключове, комуникационни модули, озвучителни модули, защитна автоматика,интелигентни системи за управление/; Draka /Оптични и медни комуникационни кабели/;Dintek/медни,оптични и комуникационни компоненти/.

Контакти

Русе
бул."Скобелев"9
0889910006
Изпрати запитване


www.tech-net-bg.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.