BulMarket лого

www.ibookbed.com

За нас

Бългериън Дрийм Травъл е лицензиран туроператор и туристическа агенция, член на IATA утвърдила се на българския туристически пазар като надежден партньор, компанията е основана през 2007г. и е специализирана в областа на туризма. Фирмата е специализирана в организиране на бизнес пътувания, конференции, предлагането на хотелски резервации в България и цял свят, самолетни билети и коли под наем, чрез своята онлайн резервационна система ibookbed.com Ние също така предлагаме и специална бонусна схема за редовни клиенти, както и специални отстъпки за нашите корпоративни клиенти. Ние професионално ще организираме Вашето бизнес пътуване и ще се погрижим за хотелските резервации, самолетните билети и автомобили под наем.

Стоки

Ibookbed.com e най-големият туристически сайт в България, чрез който можете да планирате пътуването си, да изберете дестинация, да резервирате хотел на най-изгодна цена, да прочетете мнения на потребители, посетили дадено място и да разгледате снимките им. Информация за над 500 000 хотела в целия свят. Като потребители на резервационната система можете в реално време да резервирате и закупите самолетни билети, хотелско настаняване, туристически пакети, екскурзии и коли под наем. Спестете до 75% за хотели по 15 000 дестинации в целия свят с единствената Българска резервационна ситема включваща всички хотели в България и целия свят.

Услуги

Бългериън Дрийм Травъл e лидер в конгресния мениджмънт в България, лицензиран конгресен организатор и туроператор, специализиран в подготовката и организирането на различни видове събития като Конгреси - Конференции - Симпозиуми - Семинари - Изложби - Промоции и презентации - Обучителни програми - Бизнес срещи - Годишнини - Официални откривания - Гала вечери - Коктейли - Шоу програми. Екипът ни е готов да реализира всяко ваше хрумване и всяко ваше изискване, защото всеки от нас е със сериозен професионален опит в сферата на туризма.

Контакти

София
София 1000, ул Ангел Кънчев 43, ет.1 ап.5
02 88 00 00 1
Изпрати запитване


www.ibookbed.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.