BulMarket лого

Фентъзи ЛАРП Център

За нас

Фентъзи ЛАРП Център е изключително иновативно място, предлагащо нов вид забавление, наречено ЛАРП. ЛАРП или Live Action Role Play е артистична игра, в която участниците избират и развиват собствени персонажи на базата на предварително зададена сюжетна линия. Това превръща всеки играч в актьор и зрител едновременно. Участниците не само избират ролите си, но подготвят всички необходими принадлежности и костюми. Изработката на инвентара е не по-малко предизвикателство и забавление от самата игра.

Стоки

Ние предлагаме ръчно изработени ЛАРП костюми и аксеоари, които можете да откриете в нашият магазин на адрес http://fantasylarpcenter.com/index.php/fanta_irena/larpshops

Услуги

ЛАРП по своята същност е колективна игра, стимулираща въображението, креативността и работата в екип, за това е изключително подходяща тематика за тимбилдинг програма. Нашата концепция е базирана на предварително подготвен индивидуален сюжет, който варира според естеството на фирмената Ви дейност, броя на участниците и мястото на провеждане. Този вид тимбилдинг може да се провежда, както на открито, така и на закрито. Подходящ е за екипи над 5 човека.

Контакти

София
ул. Св. св. Крил и Методий
0898851055
Изпрати запитване


fantasylarpcenter.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.