BulMarket лого

Учебен център по масаж "АРО"

За нас

УЦ"АРО" предлага курсове по всички видове масаж и СПА терапии.Обучението се провежда в професионална обстановка.Формите са две: интензивна група от понеделник до петък и съботнонеделна,като и в двете се усвояват по 160уч.часа.Учебната програма е създадена от Роси Левонян/дългогодишен преподавател по кинезитерапия и масаж в Мед.колеж-София/и след обучение се ползва и от др.учебни центрове.Тук ще получите оптимално и ефективно обучение,достъпни цени и възможност за разсрочено плащане.Доверете се на нас-опит,коректност,професионализъм! Ние не сме конкуренция на другите-ние сме най-добрите в бранша!

Стоки

Обучение по всички видове масаж и СПА терапии:масаж с истински вулканични камъни,шоколадова и винена терапии,масаж с бамбукови пръчки,масаж”ЛОМИ–ЛОМИ”ароматерапия,шиацу,сайонджи и др.Доверете им се! Ние не сме единствени,но сме най-добрите в бранша!

Услуги

УЦ по масаж"АРО" предлага съвременни методи за обучение по всички видове масаж и СПА терапии.В центъра ще ви обучават проф. мед. преподаватели по кинезитерапия и масаж ,които чрез практически занимания,мултимедийно обучение и последни новости в масажа ще ви подготвят за добри и конкурентноспособни масажисти.Обучението се провежда в приятна и динамична обстановка с екипна и индивидуална работа,съобразена с възможностите на всеки курсист. www.massage-bg.info

Контакти

София
бул.Мадрид13 ап.1
029437017
Изпрати запитване


www.massage-bg.info
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.