BulMarket лого

"ЕУРОГЛАС-СОФИЯ" ЕООД

За нас

Фирма Euroglass Sofia е Българо-белгийска фирма. През 2001г. се отваря и българския филиал - Еуроглас София. Персоналът на Еуроглас София има дългогодишен опит в западна Европа и през последните години дейността ни е фокусирана в следните услуги стъклени врати, стъклени витрини, душ кабини, стъклени плъзгащи врати, стъкла и огледала, стъклени стени, декоративни стъкла, автоматични врати.

Еуроглас София има реализирани проекти в над 10 страни от Европа. Поддържаме тясно сътрудничество със световния лидер в технологиите на стъкло Saint-Gobain. Имаме неограничени възможности за информация, доставка и монтаж на продукти от стъкло непознати на българския пазар. Стремим се да задоволим растящите изисквания на нашите клиенти, като същевременно запазим традиционното си качество на работа.

Еуроглас София е оборудвана с най-съвременната техника за превоз, изработка и монтаж на всякакъв вид стъкла. Разполагаме с елеватори на 26м. позволяващи качването на стъкла с размери по-големи от тези, които биха могли да се пренесат по стълбищните площадки. Еуроглас София разполага също и с подвижни кранове за повдигане и монтаж на големи стъкла в затворени пространства като комерсиални галерии. Разполагаме с голям набор от всякакви инструменти позволяващи безпроблемно и качествено изпълнение на поетите ангажименти към инвеститорите.

Стоки

 Стъклени елементи прилагани във външният и вътрешният дизайн
 витрини
 стъклени врати – плъзгащи и летящи
 душ-кабини нестандартни-плъзгащи, отваряеми и огънати
 огледала
 секторни плъзгащи стени
 парапети от стъкло
 декоративни облицовки от цветни стъкла

Услуги

Еуроглас София проектира, изработва и доставя модули от стъкло по проект за стъклени врати, стъклени витрини, душ кабини, стъклени плъзгащи врати, стъкла и огледала, стъклени стени, декоративни стъкла, автоматични врати, стъклени парапети.

Дейността на Еуроглас София е да задоволи всички изисквания на своите клиенти в областта на съвременното и модерно остъкляване на магазини, хотели, бизнес сгради и домове. Еуроглас София е оборудвана с най-съвременната техника за превоз на всякакъв вид стъкла. Ние следваме последните технологии в тази сфера, като постоянно подобряваме и увеличаваме дейността си. Предлагаме обучение на персонала за последните новости в тази област заедно с нашите партньори от страната и чужбина.

Персоналът на Еуроглас София има дългогодишен опит в западна Европа и през последните години успешно задовоялваме изискванията на своите клиенти. Клиенти доверили се на нашето модерно и съвременно остъкляване са Мол Сердика Център, Мол София, Мол Варна, Мол Пловдив, Мол Бургас Плаза, София Аутлет Център, Хермес Парк.

Контакти

София
ул. "Любен Каравелов" 8
02/ 822 02 66
Изпрати запитване


www.euroglass-bg.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.