BulMarket лого

Полисан-България магазин интериорни врати

За нас

Производство на интериорни и входни български врати,мебели по индивидуални проекти.
Декорацията и покритието на крилото на интериорните и входни врати както и касата могат да бъдат направени абсолютно по ваш вкус и дизайн и да се съчетават добре с интериора на вашия дом. Декоративното покритие на крилото –естествен фурнир, боя , ламиниран МДФ, HDF – Крафт Мастер са по избор на клиента. Предлагаме голямо разнообразие от бои и ламинирано ПДЧ.Облицовката от HDF може да е гладка или с релефни фигури, оцветени по каталог на RAL или байц.
МДФ-а е другият облицовъчен материал.Използваме 4 мм при гладките врати и 7 мм при фрезованите ( с релефна обработка). Те могат да бъдат боядисани с различни цветове по каталога на RAL или пресовани с естествен фурнир по избор на клиента. Декоративната облицовка на зида (касата) може да бъде изработена с поктитие от материала ,от който е изработено крилото-МДФ ламинат , боя ,фурнир.За повишаване на сигурността по желание на клиента може да се монтират т.нар. пасивни шипове на касата, които при затворено положение влизат в отворите на крилото.Те предотвратяват вероятността от влизане с взлом чрез рязане на панти.
Предлагаме богата гама от от висококачествени естествени фурнири орех, бук, дъб и т.н. позволяващи фрезоване по каталог. Фурнированите врати могат да бъдат в натурален цвят или байцвани на водна основа, грундирани и завършени с матов или гланцов полиуретанов лак.

При покупка и поръчка на интериорна или входна блиндирана врата ние имаме задължението да изпратим при вас човек, който да вземе размерите на вратите и да ви посъветва за други довършителни работи ако се налага. Вратите при нас се произвеждат по вашите строителни отвори и са строго индивидуални.
Предимства на металните входни врати, които предлагаме:
производство по индивидуални размери и дизайн съобразен с клиента
без ограничение в размерите и техническото изпълнение на конструкцията
кратък срок на изпълнение на поръчката на блиндираната врата
изключително здрава конструкция на крило и каса
голям избор на цветове декоративни панели и байцове

Стоки

Интериорни врати.
Входни врати.
Мебели.

Услуги

Монтаж,демонтаж,доставка

Контакти

Област Варна
Варна
Ул.Битоля 36
0893 570 995
Изпрати запитване

Варна
Бул.Христо Смирненски 15
0899 971731
Изпрати запитване

Област София
София
Булевард Раковска 28
0895 495893
Изпрати запитване


www.formet-bg.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.