BulMarket лого

КЕМИТРЕЙД ЕООД

За нас

Кемитрейд е създадена в края на 2008 г. с основно предназначение внос и дистрибуция на индустриални почистващи препарати, машини и продукти за сервизни приложения. Фирмата започва своята дейност като основен представител и дистрибутор за България на немския производител на почистващи препарати и продукти за лична хигиена и козметика - AZETT. Други марки и партньори с които фирмата работи са DAERG, FRABER, ATAS, EIL FIX, HMI, SKF, LOCTITE.

През Октомври 2010 г. Кемитрейд става официален представител и дистрибутор на друг световно признат немски производител на уреди за почистване под високо налягане и системи за автомивки на самооблсужване - FRANK.

През Април 2011 г. компанията поставя началото на една идея за учене през целия живот, като създава учебен център за личностно и професионално усъвършенстване.

В началото на 2011 г. фирмата изгражда партньорски отношения с българската компания Кастел Експорт за дистрибуция на продуктите на NSK, KBS, IKO, NORTON.

Стоки

AZETT,FRANK, DAERG, FRABER, ATAS, EIL FIX, HMI, SKF, LOCTITE, NSK, KBS, IKO, NORTON

Услуги

Ex-van

Кемитрейд предоставя сервизни услуги за следните марки почистваща техника:
Frank, Karcher, Lavor, Wap и други .

Кемитрейд организира маркетингови и рекламни кампании проучване и промоции за своите клиент с цел популяризиране и насърчаване на продажбите

Контакти

Стара Загора
бул." Калояновско шосе " 16, Търг.център Новотехпром
0887997826
Изпрати запитване


www.chemitrade.bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.