BulMarket лого

Вива Кетъринг

За нас

В компетенциите на Вива Кетъринг е да предвиди и осигури всичко необходимо за Вашето събитие. Можете да разчитате на нашият екип. Предлагаме качество и разнообразие в храната, оборудването и обслужването. Ще създадем подходящата атмосфера за Вас, Вашето семейство, Вашите гости и приятели. Вива Кетъринг е Вашата кетъринг фирма!

Стоки

Вива Кетъринг разполага с пълна гама професионално кетъринг оборудване, екипировка, необходими аксесоари и транспорт за провеждането на всякакви мероприятия, включително тържества на открито независимо от сезона. Фирмата разполага с подходящи маси, столове, (аранжирани според случая), посуда, бенмарита, луксозни и обикновени градински шатри, както и цялостно оборудване за градински партита.

В зависимост от повода и броя на гостите ще предложим подходящо за нуждите Ви декорирано и аранжирано помещение.

Услуги

Сватбеното Ви тържество с Вива Кетъринг

Какъв искате да бъде Вашият сватбен ден? Ако смятате, че традиционно тържество е най-подходящото за Вас и Вашите гости изберете Вива Кетъринг! Ако искате модерно и провокативно сватбено тържество изберете Вива Кетъринг! Ако все още не знаете как искате да протече този важен ден изберете Вива Кетъринг! Ние ще се погрижим да осъществим перфектната за Вас сватба!Ще предложим мястото, ще осигурим храната, оборудването, обслужването. Ще направим оригинална декорация по Ваш вкус с красиви цветя и орнаменти. Ще се погрижим и за Вашето добро настроение с подходящото музикално оформление. Това е ден, в който Вие трябва да започнете щастливо семейния си живот. На добър час!

Контакти

София
Слатина ул.Слатинска №96
0876383133
Изпрати запитване


www.vivacatering.bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.