BulMarket лого

ЕТ "Маргарита Николова Йорданова"

За нас

ЦПО - Център Професионално Обучение - с лицензия издадена от НАПОО към Министерски Съвет . Екипа от висококвалифицирани обучители се грижи за перфектната професионална подготовка на курсистите. Политика на фирмата е Индивидуалното обучение с цел - предлагане и прилагане на индивидуален подход към всеки обучаващ се. Материалната база е много добре застъпена с модерна техника и материали .

Стоки

ОСНОВНИЯТ ПРОДУКТ В НАШАТА ДЕЙНОСТ СА ОРГАНИЗИРАНИ ИНДИВИДУАЛНИ КУРСОВЕ. вЪВ фРИЗЬОРСТВОТО Не се работи на учебни кукли , а на модели ! Обучението включва видове подстригвания, видове боядисвания, видове сешоари ,мъжка ,детска и дамска мода.Къдрене. Авангардна мода .Официални прически.Материалознание и инструментариум. Анатомия .Болести.Нива на обеззаразяване на инструментариум и работна среда.В цената са включени материалите за обучение. Курса е едномесечен и индивидуален ,като всички изброени по-горе модули са включени в цената!!!
Курсът по Козметика – Обучението включва следните модули . Теория – история на козметиката, анатомия и физиология, видове кожи, процедури, козметични недостатъци, болести по кожата, акне, розацея,оборудва не на козметичен кабинет, санитарно хигиенни изисквания. Козметични масажи – хигиенно козметичен, точков, лимфен, пластичен и лечебен на проф. Поспелов и Жаке. Видове епилация – кола маска, фото епилация, радиочестотен лифтинг и др. Работа с козметична апаратура – четков пилинг, дарсонвал, вакум почистване и видове терапии. Практиката се провежда в салон за красота на оборудвано работно място върху манекени и клиенти. Може да се направи индивидуална програма за удобство на курсистите и за обучение в желано от тях време .
В Курсовете по Маникюр са застъпени - анатомия ,болести ,материалознание ,инструментариум .Видове маникюр -базов ,сух ,английски, френски, декорации . В Курса по Педикюр са застъпени - видове , анатомия ,материалознание ,инструментариум ,диагностициране , нива на обеззаразяване на инструментариум и работна среда . Първа помощ при порязване .
В Курса по Ноктопластика са застъпени - всички методи и видове . Гел, Акрил ,Леплив плат и Фибро стъкло , удължители. Вграждане и инкрустиране на орнаменти и камъни . Работа с ел.пила .Материалознание , Инструментариум. Всички курсове са индивидуални ! Теорията припокрива практика!!! Курсовете се провеждат в удобно за курсиста време . Може да се направи индивидуална програма за повече часове дневен престой за по-малко дни ,което не се отразява на цената. След изпит - тест и практика се издава удостоверение . Удостоверението е валидно в България и чужбина .

Контакти

София
бул."Пенчо Славейков" 25
0878 545 923, 0888 758 984
Изпрати запитване


www.salon-gretinik.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.