BulMarket лого

Магазин Малена

За нас

Ние предлагаме голямо разнообразие от висококачествено луксозно мъжко и дамско бельо и чорапогащи, чорапи, вълнени и памучни потници, блузи и бодита на добри цени. Нашите два магазина в град София предлагат модни и базисни колекции на немската марка за бельо Triumph (Триумф) и на италианските марки Lormar (Лормар), Sielei (Сиелей), Pierre Cardin (Пиер Карден), Jolidon (Жолидон), Infiore (Инфиоре), Kelitha, Lilly (Лили), Pompea (Помпеа), Jiadea (Жадеа). Чорапогащите ни са на известни италиански или европейски марки. Цените на гладките чорапогащи варират между 1,80 лв. и 16 лв. в зависимост от плътността, моделът, марката и други характеристики. Фигуралните чорапогащи са с плътност от 20 до 200DEN и на са цени между 5 и 20 лв. Марките на чорапогащите са Donna BC (Дона БС), Levante (Леванте), Elledue (Eледуе), Miss BC (Мис БС), Fiore (Фиоре).
Ако харесвате търпеливите консултанти, хубавата стока и добрите цени, разгледайте нашия онлайн магазин.
За въпроси - не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0886 106 308 или e-mail ask@malenashop.com
На сайта вече има опция - ЧАТ - за директна кореспонденция!

Стоки

"Магазин Малена" предоставя на своите клиенти продукти като италиански гладки чорапогащи - на цени между 1,80 лв. и 16 лв., италиански фигурални чорапогащи - на цени между 5 и 20 лв., бельо -италиански, немски и английски - 15 лв. до 70 лв., чашки B,C,D,E,F,G, меки, твърди, с и без банел, над 10-15 цвята, бикини от 6 до 40 лв - размери от XS до 5XL, вълнени и памучни корсажи, потници, блузи на италиански, немски и български марки, памучни пижами и нощници с големи намаления, аксесоари, детски чорапогащи за от 72 до 170 см в различни цветове и модели.
Различни намаления, промоции и отстъпки всяка седмица!

Услуги

1. Услуга "Капаро" - харесате сте продукт/и, но нямате възможност да го закупите веднага? Можете да го капарирате за период от 2 седмици, като заплатите 30% от стойността (или сумираната стойност) на продуктът/ите. Плащането може да се извърши на място в магазините ни, по банков път, чрез изпращането на сумата чрез Еконт. Всички такси и комисиони, свързани с изпращането на парите се поемат от купувача. Изчакващият период (2 седмици) започва да тече от момента, когато заявите желанието си за капариране на продукта. Продуктите се отделят от момента на заявяването на желание за капариране. Поръчката след това не може да бъде променяна. След изтичане на 2-седмичния срок и отказ на клиента от изпращане на продукта, той става отново наличен. Капарото при отказана поръчка не се възстановява и не се използва за други поръчки.

2. Услуга "Снимка" - във връзка с несигурностите, следващи онлайн пазаруването, Ви предлагаме услуга, чрез която можем да Ви изпратим снимки на конкретен цвят, размер бельо, бански, чорапогащи и други. При евентуално междувременно изчерпване на продукта не носим отговорност. "Магазин Малена" се задължава да изпрати снимките в 2-дневен срок след заявката на желание за снимки. Заявката се подава чрез e-mail-а ни или на телефон 0886 106 308.

3. Услуга "Размер" - във връзка с несигурностите, следващи онлайн пазаруването, Ви предлагаме услуга, чрез която можем да Ви изпратим мерки на конкретен цвят, размер бельо и други. При евентуално междувременно изчерпване на продукта не носим отговорност. "Магазин Малена" се задължава да изпрати размерите в 2-дневен срок след заявката на желание за снимки. Мерките се изчисляват с шивашки метър. Заявката се подава чрез e-mail-а ни или на телефон 0886 106 308.

Контакти

Област София
София
ж.к. Света Троица, блок 347В /до Химическото чистене/
0886106308
Изпрати запитване

София
ж.к. Иван Вазов, ул. Краище (до пощата, последна спирка на ТМ 1)
0888428690
Изпрати запитване


malenashop.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.