BulMarket лого

Water Point

За нас

Water Point е фирма – вносител на оборудване, препарати и аксесоари за басейни, аквапаркове, Spa и Wellness центрове. В нашите магазини може да намерите огромно разнообразие на предлаганите от нас стоки. Нашата цел е да Ви предложим едни от най-добрите продукти на световноизвестни фирми с гарантирано качество и на достъпни цени.

ЗАПОВЯДАЙТЕ В НАШИТЕ НОВООТКРИТИ ШОУРУМИ:

бул. Марица 27Б Пловдив 4000 България
бул. Ген. Данаил Николаев 7 София 1000 България

Стоки

Препарати за поддръжка, почистване и дезинфекция на басейни, водни атракциони, хидромасажни вани, съоръжения и оборудване за SPA и Wellness центрове.
Търговия с облицовки, мозайки, спа и уелнес оборудване, препарати и химикали за третиране на водата в басейни, както и крепежни елементи, резервни части, закладни части, филтърни системи, помпи, аксесоари и покривала, осветление и отопление за басейни, хидромасажно оборудване, стълби и перила, почистващи системи, атракции и водни ефекти.
Дистрибуция на препарати за поддръжка, почистване и дезинфекция на басейни. Препарати на хлорна основа, на основата на бром, с активен кислород, алгициди, коагуланти,гранулати за повишаване и намаляване pH стойностите на водата, препарати с бактерициден ефект, дълготраен ефект срещу водорасли, кубчета за избистряне. Препарати за премахване на калциеви натрупвания, органични отлагания и минерални седиментации. Препарати за почистване на картушни филтри.

При нас ще намерите разнообразие от артикули за Вашия басейн, SPA център, баня и градина! Конкурентни цени директно от вносител и отлично качество от А до Я.

Услуги

Безплатна доставка за гр.Пловдив и региона, както и за гр.Бургас и региона!

Предлагаме и дизайн и строителство на частни и обществени басейни по индивидуален проект, монтаж, дизайн, изграждане на спа и уелнес.

Контакти

Пловдив
бул.Марица 27Б
359884717777, 359884717777, 359884717777
Изпрати запитване


waterpoint.bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.