BulMarket лого

Виа Експо

За нас

Основната дейност на Виа Експо е свързана с подготовка и организация на специализирани международни изложения и конференции. Натрупаният 20 годишен ценен опит ни позволява успешно да реализираме и налагаме нови идеи за събития в сфери, важни за развитието на Югоизточна Европа. Работим основно в браншовете: енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници; управление на отпадъци, рециклиране, екология; био- и екопродукти; подаръци и декорации; опаковки и машини; храни, напитки и оборудване.

Фирмата е първата в страната ни, която още през 1994 г. започва да извършва компютърна регистрация и статистика на посетителите.

В ерата на дигиталните технологии събитията си остават едни от най-ефективните маркетингови средства за директна комуникация. Нашата основна цел е да съдействаме за разширяването бизнеса на клиентите и партньорите ни, които имат възможност да представят своите продукти и услуги на точното място, пред точната аудитория. Тясното ни сътрудничество с редица престижни медии, браншови асоциации и организации от цяла Европа, Америка, Азия и България допринася за отличната промоция на изявите ни.

Виа Експо оказва съдействие на български фирми, които имат интереси към участие в изложби в чужбина. Вижте изложбите, за които работим на http://viaexpo.com/bg/exhibitions-abroad

Стоки

Организатор на: <a href="http://viaexpo.com/bg/pages/ee-re-exhibition">Конгрес и изложба за енергийна ефективност и възобновяема енергия за Югоизточна Европа</a>; <a href="http://viaexpo.com/bg/pages/waste-management-recycling-exhibition">Конференция и изложба за Югоизточна Европа "Save the Planet" - управление на отпадъци, рециклиране и екология</a>; <a href="http://viaexpo.com/bg/pages/smart-cities">Smart Cities (Интелигентни градове) - изложба за Югоизточна Европа</a>

Услуги

Като допълнителни услуги предлагаме:

организиране на matchmaking (предварително уговорени бизнес срещи)
изграждане и обзавеждане на щандове
мебели под наем
разнообразни форми на реклама

Контакти

Пловдив
Ул. Победа 22
032/966813, 032/960012
Изпрати запитване


www.viaexpo.com / http://viaexpo.com/bg/exhibitions-abroad
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.