BulMarket лого

Клуб Здрави хора

За нас

Weight LossГрупа за подкрепа за всички, които искат да се научат да се хранят и живеят здравословно.

Три месечен курс за обучение как да се научим да коригираме телесните си показатели, как да бъдем по-здрави и водим по-високо качество на живот. Какво включва това:Стъпка 1. Консултация


Първото нещо, което следва да направите, е да се свържете с екипа на Здрави хора на посочените координати в сайта, за да Ви бъде записан час при наш консултант. Започваме с хранителните ви навици, защото те са в основата здравословния начин на живот като цяло.


Срещата с консултанта продължава не повече от час и включва разговор и измерване . Посредством специален апарат ще Ви направят телесен анализ – измерва се скоростта на метаболитните процеси, изчислява дневния прием на калории и енергоразход.
На базата на резултатите се установяват спечифичните Ви нужди и проблеми по отношение на здравословните Ви хранене и начин на живот. Обсъждат се Вашите навиците, вкусови предпочитания, двигателен режим и др. След всичко това, консултантът на Здрави хора препоръчва програма, в която да се включите.


Стъпка 2. Избор на програма


1.Курс по здравословно хранене ( курсът представлява лекции с продължителност 1-1:30 всяка седмица.Срокът на курса е 13 седмици )


2.Индивидуални посещения ( изготвя се индивидуална програма включваща хранителен режим и контролни срещи всяка седмица)


Изборът на програма се извършва на база на първичната среща с консултанта на Здрави хора.Разбира се, програмата е съобразена със специфичните Ви изисквания. Здрави хора предлага 2 различни вида програми, предназначени за всякакви хора спрямо техните индивидуални нужди и предпочитания. Всяка една програма включва различни методи за подобряване на физическото здраве – балансиран режим на хранене, препоръки за физически натоварвания,както и други мерки за подобряване на желаните резултати – хранителни добавки, както и професионални съвети как да промените Вашите навиците към водене на здравословен живот.


Стъпка 3. Спазване на режим


Спазването на режим – редовната консумация на храната, Вашата индивидуална Здрави хора програма е продължителен процес, за да може да доведе до трайни резултати и постененно да подобри навиците Ви в посока към здравословен живот. Здрави хора иска не само да открие Вашата индивидуална формула за пълноценен живот, но и да Ви подари начина да я спазвате най-лесно, без това да Ви води до затруднения или ограничения.Ние изготвяме препоръчителна програма, която би следвало да се спазва за постигането на оптимален резултат.
След като влезете в програма на Здрави хора , особено в началото е необходимо регулярно наблюдение от страна на наш консултант, за да се проследяват резултатите и да се извършват навременни коригиращи действия – ако това е необходимо. Всяка седмица след старта, наш консултант ще се среща с Вас повторно за контролно измерване. Така Ви мотивираме да спазвате програмата, което е важно за достигане на набелязаните в началото цели. Също така по този начин Ви предоставяме допълнителна морална подкрепа по пътя Ви към положителната промяна.
Заявка за среща с консултант
Заявка за среща с консултант можете да направите, като се обадите на посочените в електронната страница на Здрави хора координати или като попълните онлайн бланката на страницата „Контакти“. Ако изберете втората опция, наш представител ще се свърже с Вас до 24 часа, за да Ви запише час при наш консултант. Запазваме си правото да откажем да обслужим клиент, който има непристойно поведение и нарушава елементарните правила за етика и добро възпитание.

Здрави хора желае успех на всички !!!!!


"Групите са тези, които ми дадоха реалната разлика. Разбира се, че първият ден бях малко притеснена и загрижена. Бях притеснена дали няма аз да бъда най-дебелият човек в групата. Всъщност се оказа , че всички участници в групата са приятелски настроени, иначе казано - всички бяхме в една лодка, имаше хора от всички форми и размери. В действителност, най-слабите членове ми действаха като мотивиращ фактор да се придържам към предложената ми програма за хранене. Групата ми даде подкрепа и мотивация да продължавам напред. Няма да бъде справедливо, ако не споделя, че от участието ми в групата имаше и един силен социален елемент – вътрешният живот в групата подпомага и благоприятства намирането на добри приятели, с които продължавам да се виждам и сега извън групите."

Стоки

Хранителни добавки за балансиране на храненето и поддържане на здравословен начин на живот.
Козметични продукти на растителна основа без парабени и сулфати от серията SKIN.

Услуги

Програма Weight Loss Challenge

Кулинарна академия - как да готвим бързо здравословна храна

SKIN PARTY - Демонстрация и тестване на най-новата натурална козметика от серията SKIN.

WELLNESS TEST - Биоелектрически импедансов анализ на японски уред ТАНИТА и оценка на хранителни навици!
ПРОГРАМАТА ВЕЧЕ НЕ СЕ ПРОВЕЖДА САМО В СОФИЯ,


ПОСЛЕДНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ВКЛЮЧВАНЕ!!!

За записване на телефон

0894 365769
или на формата за регистрация


ГРУПА В ОВЧА КУПЕЛ 1
СОФИЯ

ПОСЛЕДНА ВЪЗМОЖНОСТ
09.05.2013г 18.30 часа

място бл.525 вх.И входа е от задната част на блока
ПОБЪРЗАЙТЕ! МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ!Всеки ден нашият екип, а навярно и Вие, се натъкваме на нова статия за диета или хранителен режим, който ни обещават желаната фигура и килограми. Убедени в тяхната ефикасност започваме да ги спазваме и в началото обикновенно жънем неимоверен успех. Нашето настроение се подобрява, чувстваме се привлекателни, слаби и атрактивни - ами отслабнали сме. А след това следва и разочарованието – в 90 % от случаите за месец или два възвръщаме старото си тегло, понякога дори в повече!


Ако сте преживели всичко това, навярно сте си задавали този въпрос и то не един или вда пъти. Обвиняване волята си, изкушенията , хладилника, а дори и близките си които непрестанно консумират много апетитни и също толкова калорични ястия около вас. За да постигнем оптималното тегло, не е достатъчно да спазваме диета, трябва да променим своя начин на живот изцяло. И то не за седмица месец , два както с повечето диети, а за цял живот. Това не е никак лесен процес и изисква неимоверно много усилия и най-вече познание! Но първо нека да се мотивираме и да си отговорим на въпроса:

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ОТСЛАБНЕМ и защо това ще ни направи по-щастливи?
Какво представлява програмата WEIGHT LOSS CHALLENGE

Група за подкрепа за тези които искат да отслабнат и да се хранят здравословно.
В групата идват хора по различни причини. Едни по здравословни, други искат да си влезнат в дрехите от миналата година а трети им е интересно и забавно.

Групата представлява 13 седмичен курс като има и съзтезателен характер.

Срещите са 1 път седмично и се разглеждат основни теми свързани с хранителните ни навици.

Забавно, весело и приятно и на всичкото отгоре се отслабва!
Започваме с wellnesstest!

Това е анализ на тялото на японски уред за биоелектрически импедансов анализ ТАНИТА - на 8 ОСНОВНИ ТЕЛЕСНИ ПОКАЗАТЕЛИ

тегло
общ % мазнини
висцерални мазнини
общ % вода
мускулна маса (кг.)
базов метаболизъм
метаболитна възраст
индекс на тялото
костна масаСлед измерването можете да получите консултация относно подобряването на показателите.Целта на нашата програма – подобряване на всички показатели и постигане на желания резултат.


Какво получавате след като се запишете:

Личен консултант по хранене.Всеки записал се в курса ще има ли

Ще бъде изготвен индивидуален хранителен режим, съобразен с всички особености на участника.

Ще можете да сте във връзка с личния си треньор по всяко време и при всяка необходимост, за да помогнат при постигане на вашите цели.

Индивидуални срещи с личния треньор

Награди за победителите

Спортни занимания - всяка неделя - цената е отделно от цената на курса.


Награди за първите трима – състезателния ефект също дава допълнителна мотивация, нещо повече: класацията дава признание на всички участници, най-много на тези постигнали трите най-добри резултата. Критериите за оценка са : % свалено тегло и % свалени мазнини (така всички имат равни шансове) Наградите се връчват на финала на курса (13-та среща) като всеки един участник може да бъде награден .


ЦЕНАТА НА КУРСА Е 80 лв за целия период!

Контакти

София
бул. Евлоги и Христо Георгиеви 25
0894365769
Изпрати запитване


zdravihora.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.