BulMarket лого

НИЯ-МИЛВА ЕООД

За нас

Ния-Милва произвежда хотелски, билкови тоалетни сапуни и козметика за коса и тяло в повече от 30 разновидности. Двадесетгодишната история на Ния-Милва и репутацията, с която се ползваме са само част от преимуществата ни. Високото качество на продукцията ни е резултат както от доброто познаване и прилагане на най-добрите производствени практики в козметичния и парфюмерийния бранш, така и от нашите ценности, към които непрекъснато се стремим.

Създателят на фирмата е г-жа Сияна Кисьова - инженер-химик с дългогодишен и богат опит в химическата и текстилната промишленост.

„Нашите продукти са плод на многобройни изследвания, аназили и опити. И въпреки че в основата на процеса стои една обикновена химична реакция на веществата, за един качествен продукт, какъвто смея да твърдя , че произвеждаме е необходима изключителна прецизност, подплатена с нужните знания и много доза творчество.”

„Черпя вдъхновението си от природата” - признава тя и ето така се появяват и билковите продукти. Палитрата е разнообразна и всеки може да открие нещо полезно за себе си и да се възползва от това: сапун със смрадлика, алое, лавандула, роза, прополис, хмел, невен, коприва и др. Билките са грижовно съхранявани и използвани в степен, възможно най-близка до тяхното естествено състояние, ограничавайки излишното механично и химично въздействие върху тях. По този начин те запазват свойствата си по-дълго време. Директният досег с тях е досег с природата, оставящ след себе си неповторимото усещане за свежест и чистота.

Не се колебайте и ни се доверете!

Ще се радваме да споделим нашите продуктите с вас.

Стоки

САПУН КАТРАНЕН,
САПУН БОРАКСОВ,
САПУН ПРОПОЛИС,
САПУН КОПРИВА,
САПУН СЕРЕН,
САПУН СМРАДЛИКА,
САПУН ХУМА,
САПУН НЕВЕН,
САПУН БИРЕН,
САПУН БЕБО ХУМА,
САПУН БЕБО МЕД И МЛЯКО,
САПУН БЕБО СМРАДЛИКА,
САПУН ПРОТИВ АКНЕ С НЕВЕН,
САПУН ПРОТИВ АКНЕ СЪС СМРАДЛИКА,
САПУН ШИПКОВО МАСЛО,
САПУН АЛОЕ ВЕРА,
САПУН С ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ ОТ ДИВ КЕСТЕН
САПУН АНТИ-ПЕТНО

Услуги

Можем да произведем и снабдим вашия хотел или търговски обект с нужните хотелски консумативи и козметични продукти. За ваше удобство доставката на продуктите е до мястото, посочено от вас като предпочитана дестинация.

Контакти

Хасково
ул. Банска 28
0888791280, 0888927256
Изпрати запитване


niamilva.run-bg.com/bg/index.pl
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.