BulMarket лого

ET Veselin Valev VIV

За нас

Ранчото е основано през 2001г. Климатът и мястото в село Скобелево са подходящи за отглеждане на щрауси. Районът е екологичен, няма промишленост, в близост е до Стара планина. През ранчото минава река Габровница и се намира далеч от шумни пътни артерии. То носи името "ЧЕТИРИ СЕЗОНА", защото щраусът тук се чувства много добре и през четирите сезона на годината. Той понася еднакво добре температури от -40°С до +50°С.

Отглеждането на тези животни е удоволствие, защото са непретенциозни и атрактивни. Ние отглеждаме расови животни селекционирани за разплод и производство на малки щраусчета. При нас може да научите много интересни и любопитни неща свързани с най-едрата птица на Земята.

Ранчото е обезопасено за туристите от пряк контакт с животните, разполага с кафе-бар, където можете да опитате деликатеса крем карамел от щраусови яйца. В чантата си за спомен може да сложите много снимки и щраусови сувенири.

За да прекарате една незабравима почивка сред природата Ви предлагаме услугата обзаведени каравани със сервизни помещения, TV, интернет, външно барбекю.

Стоки

EKZOTICHNI - zimoustoichivi darveta i hrasti

Услуги

Obzavedeni KARAVANI

Контакти

Павел Баня
6148 Skobelevo - Shtrausova ferma , na 7km. ot Pavel Bania
0887261456, 0898967260
Изпрати запитване


www.shtraus.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.