BulMarket лого

AlfaPMV

За нас

Алфа принт е иновативна, бързо развиваща се компания в сферата на дигиталния печат.
Притежаваме модерна печатна база със съвременни, висококачествени, дигитални машини, които гарантират, както бързото изпълнение на големи тиражи, така и изключително високото качество от първото до последното копие.

Алфа принт се грижи за своите клиенти и предлага всички услуги на едни от най-ниските цени на пазара.

Разполагаме с екип от дизайнери с дългогодишен опит в сферата на печатната реклама, които при необходимост могат да подготвят файловете ви за печат или да създадат дизайна на вашия продукт. Ръководителят на екипа е с 20 годишен опит в рекламния дизайн и е работил за някои от водещите вестници, списания и рекламни агенции на пазара.

Другите се учат при нас! - Организираме лицензирани курсове по графичен и рекламен дизайн с 50% практични занятия и издаваме лицензиран сертификат. Мотото на екипа ни е „Няма невъзможни неща!“.

Изготвяли сме продукти за вестници, списания и книгоиздания, работим с арт галерии, отпечатваме плакати с нестандартни размери като 30/120 см , имаме богат набор от различни видове хартии. При нужда правим макет 1/1 на изданието , който можете да прегледате преди пускането на тиража.

Разполагаме с офис в центъра на София, на улица Прага № 8 (до „Петте кюшета“). Може да заповядате всеки делничен ден 9,00 до 18,30часа. Имаме филиали в: Перник, Дупница, Благоевград и Кюстендил.

Услуги

* Дигитален, офсетов и широкоформатен печат в модерна печатна база
* Печат на сувенири и тениски
* Лицензирани курсове по графичен и рекламен дизайн
* Екип от графични дизайнери

Контакти

София
бул. Прага 8
Изпрати запитване


www.alfapmv.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.