BulMarket лого

Parfimo.bg

За нас

Parfimo.bg е клон на най- голямата фирма за онлайн продажба и търговец на едро на оригинални маркови парфюми и козметика в Централна Европа- El nino parfum, s.r.o.

Фирмата е основана преди 14 години в Нова Пака, Чехия. Отначало започва като малък дистрибутор на парфюми и козметика, но нестихващото желание за развитие и растеж превръща Parfimo в лидер в парфюмерийната и козметична индустрия. В момента има офиси в много европейски страни, а офисът ни в България покрива пазарите на Гърция, Румъния и България. Фирмата продължава да развива своята експанзивна стратегия и на други пазари – новооткритите офиси в Америка и Украйна са доказателство за това. Фирмата стъпи успешно на американския пазар с качеството на продуктите, които предлага, доброто обслужване и ниските си конкурентни цени.

Стоки

Много хора - много аромати. Сигурни сме, че всеки човек си има свой характерен парфюм. Не вярвате? Искате да потърсите? Точно затова Ви предлагаме 438 000 продукта в повече от 1 500 категории. Няма никакво значение на каква стойност са парфюмите. Имеме маркови парфюми на ниски цени и вярваме че всеки от Вас ще открие своя аромат. Всичко това което виждате като продукти в нашия онлайн магазин наистина е в наличност. Складовете ни са пълни до горе и очакват вашите поръчки. Няма никакво съмнение за препращане на стоки и подобни неща. Единственото което се случва след като натиснете бутона ПОРЪЧАЙ е да вземем стоката от рафтовете и да я опаковаме и след това куриерите Ви я доставят. Всичко това което виждате като продукти в нашия онлайн магазин наистина е в наличност. Складовете ни са пълни до горе и очакват вашите поръчки. Няма никакво съмнение за препращане на стоки и подобни неща. Единственото което се случва след като натиснете бутона ПОРЪЧАЙ е да вземем стоката от рафтовете и да я опаковаме и след това куриерите Ви я доставят.

Услуги

Ето какво може да Ви предложи нашата парфюмерия Parfimo.bg :

нашият онлайн магазин предлага само оригинални маркови парфюми
възможно най атрактивни цени на стоките
ще получите това което сте си поръчали, а не имитация
доставка на парфюми и козметика за пратки до 5 кг- само за 5 лв до адрес, 4 лв до офис на СПИДИ
поръчката Ви ще пристигне до всеки кът в България
100 % от продуктите в нашия магазин са налични
нашата интернет парфюмерия е добре ориентирана и лесна за търсене
лесна рекламация без проблеми
за бърза поръчка не Ви трябва регистрация
към всяка поръчка маркова мостра безплатно

Контакти

Сливен
ул Черно море 20, офис 3
0876101213
Изпрати запитване


www.parfimo.bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.