BulMarket лого

Ка Ем Джи електроникс

За нас

Ние сме “Ка Ем Джи”. Изработваме всички видове външна и вътрешна реклама, неонови реклами, обемни букви, пикселни екрани, несветещи и осветени букви, тотеми, указателни табели и надписи, букви от прозрачен или цветен плексиглас, светещи кутии.

Фирмата предлага затворен цикъл на обслужване, проектиране, консултации, дизайн, конструктивни решения, производство, монтаж, гаранционна и следгаранционна поддръжка.

Всеки клиент е важен за нас, затова подхождаме с внимание, като се информираме за неговите потребности и се съобразяваме с личните му предпочитания за вида, местоположението и размера на рекламното пано за конкретния обект. Изграждаме виртуален индивидуален дизайн в няколко варианта с възможност за избор. Когато заедно достигнем търсения ефект, пристъпваме към детайлно проектиране, изработка, доставка и монтаж на рекламното съоръжение в предварително уточнен срок. По време на целия процес клиентите ни могат да разчитат на консултации и лично отношение от страна на нашите специалисти. В процеса на изграждане на рекламната Ви концепция получавате безплатно оглед, вземане на размери, разработване на проект и консултации за избор на най-добрия вариант съобразен с вашите нужди и възможности.

Заснемане на обект.
1. Снимка с която се изяснява местоположението на сградата и разполагането на рекламното съоръжение спрямо нея.
2. Чертеж: Фасада и План - показват местоположението и параметрите на рекламния елемент спрямо фасадата и плана на сградата.

Дизайнерска част.
1. Проект за графично и цветово оформление.
2. Лого на фирмата и детайли на буквите.
3. Перспективи, колажи и тн., показващи разположението на елементите спрямо обекта.

Строително-монтажни дейности
1. Конструктивно решение.
2. Монтажна схема.

Част Електро
1. Проект за ел. инсталация с указан начин на захранване

Стоки

Обемни букви
Светещите и несветещите обемни букви са най-разпространия тип външна реклама, подходяща за различни обекти: банки, магазини, хотели, заведения, болници, индустриални предприятия и др. Качеството на обемните букви е от изключително голямо значение, което е определящо за безпроблемната и продължителна работа на рекламното пано. Обемните светещи надписи са най-луксозния вид реклами. Всеки бизнес може да се възползва от въздействието им през деня и силата на светене на буквите през нощта.

Производство на неонови елементи
Неоновите реклами са незаменими, изключително красиви, с постоянен поток на ярка светлина, устойчиви на атмосферни условия и с много дълъг живот, през който запазват интензивността си на светене. Неслучайно този тип външна реклама доминира пред всички останали видове външна реклама, особено за обекти, при които размерът на буквите е над 50 см.

Пикселни приложения
Приложението на диодните пиксели набира все по-голяма популярност със своята многофункционалност, ефектна динамика и възможност за многократно препрограмиране и персонализиране. Възможни са рекламни реализации във всякакви варианти с избрана от клиента резолюция. Управляемият светлинен източник (диод с управление) дава възможност за осветяване на сгради, създаване на екрани, вграждане в обемни букви, орнаменти. Конфигурират се и се програмират индивидуално. По този начин клиeнтите ни получават неповторима рекламна визия.

Контакти

Пловдив
Данаил Николаев 75
0897980733
Изпрати запитване


www.ledneonbg.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.