BulMarket лого

Про Ивент Декор ЕООД

За нас

ProEventDecorLtd.е основана през 2003 г. в гр.София и вече над 14 години е една от водещите фирми в своя бранш с нововъведения в концепциите, идеите и стила. Специализирана е в планиране, декориране и обслужване на сватби, корпоративни събития, семейни празници и разполага с добър екип, отдаден на нуждите и изискванията на клиента. Ние от ПроИвентДекор ООД ще Ви помогнем да създадете вълнуващи и запомнящи се събития – такива, които Вашите гости и посетители ще помнят години напред. Нашето желание е да споделим опита си и да приложим нашите умения и идеи и към Вашият празник, рожден ден, юбилей, сватба, корпоративно парти.​

Стоки

балони с хелий,
арки, фигури, сърца, колони от балони
взрив-балон
шоколадови фонтани и кетъринг
оборудване под наем за събития

Услуги

Про Ивент Декор ЕООД предлага: цялостно декориране на лични и корпоративни събития - сватба, юбилей, откриване на магазин или заведение, фирмено парти, кръщене, рожден ден с цветни аранжировки, обемни декорации, декорации с балони, материи, светещи стени, стени на славата, червен килим и ограничителни колчета, осветление.
Отдаваме под наем: червен килим и ограничителни колчета, коктейлни маси, столове, калъфи и панделки за столове, покривки, свещници, вази, стени за снимки, шоколадови фонтани, бутилки с хелий, осветление.
Доставяме: балони с хелий - разнообразие от цветове, форми, от фолио или латекс - за изненада или декорация

Контакти

София
кв."Лозенец", ул."Бисер" №15
0884 689 159, 0888 531 959, 0888 531 810
Изпрати запитване


https://www.proeventdecor.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.