BulMarket лого

ИзиЛейбъл БЪлгария ЕООД

За нас

ИзиЛейбъл България е предпочитаният партньор в търговията и производството на самозалепващи етикети и консумативи за термотрансферни и термодиректни принтери за клиенти, които ценят коректността и творческия подход при намирането на най-ефективните индивидуални решения за изпълнението на всеки проект.
При нас цените са изключително конкурентни и атрактивни, качеството е превъзходно, на европейско ниво.
ИзиЛейбъл България се е доказала пред своите клиенти като надежден и коректен партньор, отговаряйки на специфичните нужди на всеки един от тях.
Ние работим с утвърдени бизнес партньори на водещи фирми в областта на баркод технологиите. Предлагаме на българския пазар етикетни баркод принтери THARO – настолни, индустриални, принтер/апликатори. А така също и софтуер за дизайн на етикети и бар кодове EASYLABEL, разработен от Tharo Systems, Inc.
Tharo Systems, Inc., нашият Американски партньор, е световен лидер в индустрията за автоматична идентификация от 1982г.

Стоки

Предлагаме пълноцветен флексопечат (до 6 цвята) на самозалепващи се етикети за машинно и ръчно лепене от различни материали – хартия, картон, РЕ, РР и др. 95% от нашата работа е печатане на етикети с уникална комбинация от размери, форми, материали, лепила, цветове, довършителни процеси. Ето защо е невъзможно да се предложи подробен каталог или ценова листа. Следователно първото нещо, което трябва да направите е да се свържете с нас. Ако не сте сигурни от какъв етикет имате нужда, нашите експерти ще Ви насочат за дизайна и спецификацията. Ние ще Ви предложим етикети за продукти, които се съхраняват при ниски температури, изложени са на пряка слънчева светлина и висока температура, на влажно място и такива за многократно използване. Имаме етикети за хранително-вкусовата, козметичната и парфюмерийната промишленост, за фармацефтиката, безконечни.

Услуги

Компанията предлага и печатане на всички видове самозалепващи етикети с различни атрибути на стоките като например: име на продукта, цена, каталожен номер, баркод, мерна единица, годно до..., произведено на..., информация за вносител/производител, съдържание, изображение – фирмено лого, адрес, телефон, стандартни знаци за маркировка – CE, E, CO, символи за рециклиране, транспортиране.
Освен това предлагаме бели етикети от термодиректна и термотрансферна хартия на ролки – за термотрансферен и термодиректен печат; Имаме етикети от РЕТ (полиетилен), РР ТОР (прозрачен полипропилен), РЕ (полиестер), HDPE (трудно отстранима хартия), измиваща се хартия (water soluble paper), със специални лепила (за лесно отстраняване, за лепене при ниски температури), за цветарската индустрия РЕТ-TAG (стрелички, примки), текстил (тафта, сатен), за стелажи (от термотрансферен и термодиректен картон), за бижутерията. В момента разполагаме с над 1 000 бр. различни размери – правоъгълни, кръгли, квадратни и с неправилна форма. Етикетите могат да бъдат произведени с вътрешен диаметър на шпулата Ф76, Ф40 и Ф25. Цените са еднакви и за трите вида шпули. Ако наличните размери не удовлетворяват вашите нужди, предлагаме изработка на етикети по Ваша спецификация.
Термотрансферните ленти се предлагат в различни размери и цветове, в зависимост от нуждите на клиента, за печат върху различни видове материал - хартия, картон, полиестер, полиетилен, полипропилен, винил, текстил и др. Подходящи за използване практически от всички световни производители на термотрансферни принтери и термопечатащи глави. Широката гама включва термотрансферни ленти от: wax (восъчни), wax/resin (восъчно/смолисти) и resin (смолисти).
http://www.passerbg.com

Контакти

Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.