BulMarket лого

Pavlina Kostova-ScarletGifts

За нас

Ние предлагаме

голямо разнообразие от подаръци, красиви сувенирни декоративни горски къщички, украси, ръчно изработени сувенири, венчета, подаръци за всеки празник и повод. Съсредоточили сме се
главно върху ръчно изработените подаръци, защото знаем,
че в тях има съвършена автентичност и уникалност! Те носят в себе си изключителен заряд и емоция, доставят несравнима радост на хората, които обичаме, и на които истински държим!

Стоки

Ние изработваме декоративни горски къщички, сувенири, подаръци за всеки празник и повод!
-Декоративни къщички
-Ръчно-рисувани картички
- Картини по поръчка
- Сувенири
- Персонализирани украси и подаръци
- Коледна украса
- Великденска
-Различни аранжировки, украси и др.

Услуги

Основната цел на нашата дейност е за всички, които се интересуват от приложното изкуство и най-вече пред собствениците на магазини. Желанието ни е, нашите неща да достигнат до колкото се може повече хора и затова търсим партньори в цялата страна. За две години се оказа, че продуктите ни са харесвани и се търсят. Основно работим с магазини за подаръци и цветарски магазини. Имаме много партньори в цялата страна, но търсим и още!
Забележка:
Нашите продукти не са масова конфекция и затова ние не държим да се продават във всеки един магазин. Искаме да осигурим на магазините, които работят с нас определен ексклузивитет и се стараем да не зареждаме съседни магазини. Освен, ако самите те нямат нищо против.

Цени на едро
За магазини и фирми имаме ценова листа, която можем да Ви предоставим при поискване. Цените там са много по-ниски от цените за крайни клиенти, показани в сайта.

Контакти

София
Цар Симеон 204
0878513927
Изпрати запитване


podarimi.ovo.bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.