BulMarket лого

РАЙС ЕООД

За нас

РАЙС ЕООД е българска търговска фирма с 17 годишен опит в продажба и сервизиране на офис техника - копирни машини, принтери, скенери, презентационна и компютърна техника.
За годините на своята дейност компанията утвърди позициите си на пазара в България и изгради търговска и сервизна мрежа в регионалните центрове на страната: София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Стара Загора, Плевен, Хасково, Шумен, Ловеч, Горна Оряховица, Благоевград.
От 1995 датира партньорството РАЙС ЕООД - Minolta Austria office Vienna, от 2003 г. с Konica Minolta Austria, като към онзи момент е една от компаниите с права за внос, продажба и сервиз на Коника Минолта за България. Контактът с Коника Минолта Европа е дал много на всички служители от РАЙС ЕООД и ние ще запазим своето уважение и коректност към марката завинаги.

Стоки

Освен продажба на продукта, РАЙС ЕООД предлага на своите клиенти пълно сервизно обслужване, гаранционна и следгаранционна поддръжка на производствени решения за печатници и рекламни агенции, професионални скенери за книги, подходящи за архиви и библиотеки, офис продукти: многофункционални устройства, лазерни черно-бели и цветни принтери, цифрови черно-бели и цветни копирни машини, компютърни конфигурации, презентационна техника от световните производители i2S, XEROX, BROTHER, KIP, ОСЕ, DELL, INFOCUS, KYOCERA MITA, OKI, CANON, LEXMARK, ACER, KONICA MINOLTA, DELL, NEC. За да осигури бързо и ефективно сервизно обслужване, РАЙС ЕООД разполага с богата складова наличност на продукти, консумативи и резервни части.
РАЙС ЕООД е съсредоточила основно усилия и ресурси към сервизната дейност, създавайки силно подготвен и мотивиран екип от инженери. Във фирмата работят 27 висококвалифицирани млади и амбициозни кадри - сертифициран търговски и сервизен персонал. С изградените в школата на РАЙС ЕООД търговски и сервизни специалисти, фирмата може да отговори на клиентите си с успешната продажба на най-подходящите за партньорите продукти и сервизирането им в цяла България. В екипа на РАЙС ЕООД сме убедени, че най-точният показател за успеха е доверието на клиентите.
ПАРТНЬОРСТВА

i2s Exclusive Distributor
Френската компания е производител на професионални скенери за книги (ръчни и автоматични), подходящи за библиотеки, университети, държавни организации за архивиране на книги и документи от формат А3 до 2хА0 във файлове с високо качество и същевременно щадящи физическото състояние на оригинала.

Xerox Partner
В продължение на повече от половин век Xerox е лидер в документните технологии и услуги. Компанията продължава да се изгражда, стъпвайки на това наследство от иновации. След придобиването на Affiliated Computer Services, Xerox понастоящем е водещо предприятие по отношение на бизнес процесите и управлението на документите, предлагайки голямо разнообразие от глобализирани услуги. Новият Xerox е отдаден на иновациите, услугите и дава на своите клиенти свободата да се фокусират върху най-важното за тях - същината на техния бизнес.

Brother Partner
Brother активно разработва и предлага на пазара устройства, които представят данните посредством нови методи. В областта на печатните устройства компанията е разработила лазерни, мастиленоструйни и други печатни технологии, които намаляват шума от устройствата в офиса. Японският производител подобрява както работата на своите устройства (като високоскоростна обработка на изображения и цветни скенери), така и качеството на изображенията. Прогреса се изразява и в разработването на продукти с използване на ISDN комуникации и технологии за обработка на бази данни. Нещо повече, в допълнение към технологичните новости направени в медия за съхраняване на данни, като твърди дискове и оборудване за прецизно измерване и обработка базирано на лазерна технология, Brother активно проучват и разработват нови материали за тонери за лазерни принтери и мастилени ленти, които се използват за трансферен печат. BROTHER предлага пълноценни, опростени за опериране решения за офиса, които освен с ниска първоначална инвестиция се отличават и с конкурентна себестойност на копие и издържливост при работа във времето.
OCE
ОСЕ е един от водещите производители и доставчици в света на професионални системи за управление на документооборота. Широката гама от решения на марката включва системи за принтиране и копиране в офиса, високоскоростни дигитални производствени принтери и широкоформатни принтиращи системи едновременно за техническа документация и цветни графики. Компанията е основана през 1877 г., с главна квартира във Валено, Холандия и е активна в над 90 държави, като има повече от 23 000 служители. Клиенти от целия свят използват системите за техническа документация ОСЕ в производството, архитектурата, инжинеринга и конструкциите. Ежедневно, високоскоростни ОСЕ принтиращи системи произвеждат милиони транзакционни документи като банкови отчети и бюлетини. ОСЕ машините също така работят в сектора „печат по изискване”, в производството на вестници, документоуправлението на широкоформатни цветни изображения и много други.
KIP
KIP е водещ прозиводител на дигитални принтери и решения за сканиране на цветни и черно-бели документи до 36". Компактни по размери и с ефективен дизайн, широкоформатните системи на KIP за дигитален печат осигуряват висока скорост на печат и ниска цена на експлоатация с лесен за употреба цветен сензорен екран, който позволява на потребителя да избира от 23 различни езици за оперторския дисплей. Като световен лидер в широкоформатния печат, KIP предлага широка гама от продукти за сканиране и дигитален печат, която отговаря на все по нарастващото търсене на бързо, висококачествено и ефективно по отношение на разходите цифрово възпоризвеждане.
inFocus
InFocus е индустриален пионер и глабален лидер на пазара на визуални комуникации. Дигиталните дисплей на компанията правят блестаящите идеи брилиантни навсякъде, където хората се събират за да общуват и да се забавляват - срещи, презентации, класни стаи и всекиднвени по целия свят. Подкрепена от повече от 20 години опит и иновации в технологията на дигиталните дисплеи, компанията е отдадена на това да помага на хората да общуват, да си сътрудничат, да създават и да бъдат по-ефективни всеки ден.
Kyocera Mita
Лазерните принтери и цифровите многофункционални устройства на KYOCERA MITA са известни преди всичко със своята уникална технология ECOSYS, чиито отличителни черти са икономичен печат, екологичност, модулност и висока надеждност. Дългогодишния опит на KYOCERA в керамичната технология е позволил на компанията да създаде барабан с устойчиво покритие, с изключително дълъг живот. Устройствата от тази марка поддържат всички стандартни емулации плюс собствения програмен език на контролера Prescribe, който е мощно средство за създаване на индивидуални системни решения за печат.

Услуги

РАЙС ЕООД предлага пълната гаранция на производителите за всички посочени изделия, която е различна за отделните продукти. За продукти от среден и висок клас се предлага възможност за пълно гаранционно обслужване от 48 до 60 месеца.
Като фирма с офиси на територията на цялата страна, РАЙС ЕООД смята да затвърди завоюваните лидерски позиции като доставчик и сервиз на копирни и мултифункционални машини от среден и висок клас. Стремежът, доказван ежедневно от всички работещи в РАЙС ЕООД е да се запази традицията на доброто обслужване, като максимално се отговори на изискванията на клиентите и навременно да се предлагат най-новите продукти и услуги.

Контакти

Бургас
ул. Одрин 15, офис 710
070017507, 056/ 813 661
Изпрати запитване

Варна
кв. "Възраждане", бл. 21 /партер/
070017507, 052 / 511 517, 511 51
Изпрати запитване

Пловдив
бул. Освобождение 3, х.к-с SPS, ет. 3, оф. 335
070017507, 032/ 994 998
Изпрати запитване

София
бул. Цариградско шосе 133, БИЦ ИЗОТ, Административна сграда, ет. 2, офис 257-259
070017507, 02/ 974 37 57

Шумен
ул. Съединение 109 /сградата на бившия битов комбинат/, офис 4
070017507, 054/ 802 872
Изпрати запитване


www.rais.bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.