BulMarket лого

бутика.бг

За нас

Вие знаете, че малък процент от ,,дрехите втора употреба'' са нови или като нови,качествени, маркови, на достъпни цени, но сте заета майка и нямате достатъчно време и търпение да обикаляте магазините в търсене на находки?!
Но и в складовете част от дрехите пристигат от фалирали магазини направо с или без/нарочно откъснати/етикети.Ние от http://butika.bg/ / целим да доставим само такава стока на вас,защото знаем ,колко е важно за самочувствието на децата да получават нови дрешки..
Поздравления!
Попаднали сте на правилното място.Оставете трудната и неприятна част на нас, Вие се наслаждавайте на бързо, удобно и лесно пазаруване от уютната обстановка на дома си
На Ваше разположение сме 24 часа в денонощието 7дни в седмицата, за да пазарувате когато на вас Ви е удобно. С голямо внимание, подбираме за Вас само най-качествените, маркови, ефектни и почти нови детски дрехи втора употреба .Дрехите са дезинфекцирани с най-съвременни хипоалергенни препарати, без миризми, притежават и сертификат за дезинфекция.
В нашия електронен магазин за детски дрехи втора употреба може да откриете марки като CUBUS, Zara ,GAP,H&M,Adidas, Nike, Puma, Umbro, Name it, EXIT, Benetton, , Disney,и други.

Стоки

Детски дрехи нови и като нови от световни брандове

Услуги

Доставка на избрани детски дрехи втора употреба до вашата врата с куриерските фирми с които работим

Контакти

Варна
жк.Вл.Варненчик
0896363100
Изпрати запитване


www.butika.bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.