BulMarket лого

ПРОФИ ПРИНТ ООД

За нас

НАШАТА МИСИЯ - ВАШИЯТ ПРОСПЕРИТЕТ
Ние сме си поставили не леката задача да помагаме на бизнеса да реализира своите цели като по този начин въздействаме положително на икономиката и от там на цялото общество.
С ВИЗИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО
Ние целим дългосрочно партньорство с нашите клиенти - ние знаем, че доверието е всичко, затова ние се стремим да бъдем откровени, креативни и почтени с нашите клиенти.

Стоки

Печатна реклама:
Част от печатните материали които можем да изработим за вас.
флаери, визитки, брошури, каталози, стикери, фактури, плакати, календари, бланки, папки, покани, етикети както и още много видове печатни материали.

Външна реклама:
ПРОЕКТ, ИЗРАБОТВАНЕ И МОНТАЖ на Светещи и несветещи табели
Светещи реклами, Информационни табла, Брандиране на витрини, Обемни букви
Билбордове, Брандиране на автомобили, Атвотунинг, Мегабордове.

Сувенирна реклама:
Можем да изработим за вас - подаръчни комплеки, тениски, фирмено облекло, чаши, писалки, химикалки, тефтери и календари.

Услуги

Уеб дизайн: Можем да изработим за вас - бизнес уеб сайт, електронен магазин или блог, както и да направим SEO оптимизация на съществуващ сайт.

Бранд идентичност:
Много често изборът на определен продукт или услуга е предопределен от разпознаването на бранда. Потребителят трябва да вярва в качеството на определена стока, за да я купи. Българският потребител е известен с недоверчивостта си, затова създаването на силен разпознаваем бранд е оръжие без което сте обречени на провал.
Изграждането на бранд и доверие в клиентите е дълъг и сложен процес, които представлява дългосрочна инвестиция, която ще доведе до дивиденти в бъдеще.

Контакти

Русе
ул. Проф. Саша Попов 5
0884180717
Изпрати запитване


profiprint.bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.