BulMarket лого

Photowishes

За нас

Photowishes предлага едно ново, по-различно виждане на рекламата. Нашата идея е, че рекламата трябва да въздейства силно на едно емоционално ниво, за да осъществи истинска връзка с клиентите. За нас е важно посланието, която тя носи и идеята, че тя задължително трябва да прави света по-красив. Ето защо сухата материя и заучените концепции, вече просто не вършат работа. Наситили сме се на всичко и трудно забелязваме дадена реклама, освен ако в нея наистина няма нещо, което да ни грабни, да ни изкуши.
Разгледайте част от нашите проекти, за да се убедите в това:

http://www.photowishes.eu/

Услуги

Какво предлагаме:

-БАНЕРИ ЗА СЛАЙДЕР: използват се основно за началната страница на Вашия уеб сайт и чрез тях можете да наблегнете на определени продукти или да обявите някаква промоция

-БАНЕРИ: изработваме всякакъв вид графични банери за различни сайтове, с различни размери

-ПЕЧАТНИ РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ: Ако искате да достигнете масовия клиент, все още това е един от начините! Дизайн на брошури, листовки, флаери, билбордове, покани и др.

-ОБРАБОТКА НА СНИМКИ: с развитието на онлайн търговията качествената продуктова фотография стана един от най-важните фактори за продажба. Ако исмате снимки, които имат нужда от каквато и да е обработка, ние сме настреща!

За контакт:
тел 0893596618,
e-mail: info@photowishes.eu

Контакти

Пловдив
ул Петър Васков
0893596618
Изпрати запитване


www.photowishes.eu
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.