BulMarket лого

БИ ЕНД СИ СЪРВИС

За нас

Зад името БИ ЕНД СИ СЪРВИС стоят над 30 години опит в областта на фирменото счетоводство. Ако имате нужда от добър счетоводител, предоставящ Ви бързи, точни и качествени счетоводни услуги на конкурентни цени, заповядайте в нашата счетоводна къща. При нас ще получите топ счетоводно обслужване, както и всякаква необходима информация свързана със счетоводство на фирмата, данъци, финанси, регистриране на фирми годишно счетоводно приключване и др.
Счетоводните услуиги, които ще ви предложим, ще надминат очакванията ви за професионализъм, точност и коректност. Нашите усилия като счетоводна фирма, са насочени единствено и изцяло към Вас – нашите клиенти. Вие сте нашия работодател, за когото работим и пред когото се отчитаме. Етиката в бизнес отношенията за нас е по-важна от текущата печалба. Тук сме за да изградим дългосрочни отношения, базирани на доверие и взаимопомощ. Ние вярваме в лоялността към клиента, фирмената тайна, коректността в отношенията. Не се колебайте да се свържете с нас!

Услуги

Промоционални предложения на счетоводни услуги за нови клиенти.
• Цени от 50 лева на месец, при сключване на договор за абонаментно счетоводно обслужване.
• Един месец безплатни счетоводни услуги, за нови клиенти, при сключване на абонаментен договор за счетоводни услуги за срок от една година.
• Два месеца безплатни счетоводни услуги за нови клиенти, при сключване на договор за абонаментно счетоводно обслужване за срок от две години.
• Безплатно оформяне на документите за регистрация на ООД / ЕООД / ЕТ на нови клиенти, при сключване на договор за абонаментно счетоводно обслужване за срок от две или повече години.
• Безплатна регистрация по ЗДДС на нови клиенти, при сключване на абонаментен договор за счетоводни услуги за срок от една или повече години.
• Безплатно годишно счетоводно и приключване на всички нови клиенти, при сключване на абонаментен договор за счетоводни услуги за срок от една или повече години.
• Безплатно вземане/носене на документи от офис на клиента. Важи за рамките на град Бургас, за нови клиенти, при сключване на договор за абонаментно счетоводно обслужване за срок от една година.
• Безплатен пакет от допълнителни административно - счетоводни услуги за нови клиенти, при сключване на договор за абонаментно счетоводно обслужване за срок от минимум една година.
• Безплатни данъчни услуги и консултации за нови клиенти, с абонаментен договор за счетоводни услуги за срок от една или повече години.
• Отстъпки от дължимата сума за счетоводни услуги при авансово плащане - 5% за 6 месеца и 10% за 12 месеца.

При определянето на месечната такса са абонаментно обслужване, в БИ ЕНД СИ СЪРВИСподхождаме индивидуално към всеки клиент. Ценообразуването се обуславя от различни параметри за фирмата, като: правна форма, сфера на дейност, брой персонал, регистрация по ЗДДС, наличие на външнотърговски сделки (в и извън ЕС), наличие на складово стопанство, брой обекти за осъществяване на дейността, брой касови апарати, брой банкови сметки, средно месечен брой документи и други.
Ако желаете да се възползвате от промоционалните ни предложения или имате запитване относно цените, не се колебайте да ни позвъните , пишете или посетите.

Контакти

София
ул. "Княз Борис I" № 148
0878892887
Изпрати запитване


bsiservice.eu
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.