BulMarket лого

Огнено шоу F4

За нас

Теджас или добре дошли в нашият огнен свят на Огнено шоу F4!Какво Ви доведе тук?

Разходката на вашата мисъл из Интернет или незнаен порив на Сърцето?

Огнено шоу

Огнено шоу


Теджас е наименованието на елемента Огън. Силата му показва на физическо ниво как старото и ненужното може да прегори и да се трансформира в светлина и заедно с това да отделя енергия. Тази енергия е в състояние да вдъхне живот на ново творение. Винаги, когато осъзнаете, че притежавате нещо старо и ненужно, можете да го прегорите, като по този начин го трансформирате в светлина, изградена от Любов. Ние – огнените артисти на F4 можем да разпалим и развихрим трансформиращата сила на огъня безопасно с вас. Доверете ни се!


Ще се радваме да станем част от вашето събитие. В нашето портфолио, може да видите част от нашите участия. В галерията ни със снимки и видео може да разберете как изглежда нашето изкуство. Ние работим на сцена вече 10 години и сме участвали в събития на BMW, Microsoft, Epson, Siemens и други. Снимали сме се в клипове за Payner music и Евровизия, огнено шоу за концерти на DJ Tiesto, DJ Matthew Dekay, Mark Knight. Сватбените тържества на които сме изпълнявали огнено шоу са над 200. Местата по света на които сме правили огнено шоу са Сърбия, Испания, Швейцария, Гърция, Чехия, Дубай, Германия, Сейшелските острови.

Стоки

ОГНЕНО ШОУ ЗА СВАТБА
Сватбеният ден е един от най-важните и запомнящи се дни в живота на човек. Всички искаме точно нашата сватба да бъде по-различна и уникална от тези на които сме присъствали. Отдавна сватбата не е просто купон с ядене и пиене. Сватбата е магическо изживяване на двама влюбени и техните гости.

Важно е този ден да бъде изпълнен с голямо количество красиви и приятни спомени, защото ще говорим за него до края на дните ни. Първи танц, най-тежкото „ДА!“, усмивките на родителите, изненадите от гостите, красивите покани, щастливите и забавни снимки… всичко това прави този ден да мине като на кино. Един романтичен филм, който очаквате толкова време.

532560_10150716421928756_1691381296_nОгненото шоу е една красива и спираща дъха добавка към вашият празник. Едни 10-15 минути, които карат вашите гости да се чувстват специални зрители на първи ред на този огнен момент. Красиви огнени форми, музика, мистика и магия.

Изненада от младоженците към гостите или подарък за младото семейство – няма значение! Насладата за сетивата е споделена за всички. Втренчените погледи на гостите, усмивката на булката и изненадата в очите на кумовете… тези красиви моменти ни дават енергията да го правим толкова години. Всяка сватба си носи своя дух и емоция. Ще се радваме да бъдем част, точно от вашият сватбен ден!


В сватбеното шоу използваме пет различни огнени уреда. Артистите, които изпълняват шоуто са двама или трима. Към сватбеното шоу са включени различни пиро-ефекти, съобразени спрямо пространството. Продължителността на този пакет е 15 минути.

Контакти

Бургас
Бургас
Изпрати запитване


ogneno-show.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.