BulMarket лого

EURORA CONSULT LTD

За нас

Нашата задача е постигането на ефективност, надеждност и високи резултати в зададеното от Вас време. Ние избираме квалифициран персонал, който отговаря на изискванията на нашите клиенти. Нашата стратегическа локация в София, е още едно предимство да допринесе за изпълнение на качеството на нашите услуги. Ние бързо изграждаме забележителна репутация на базата на качествено обслужване на високо ниво, не само чрез удовлетворяване нуждите на нашите клиенти за квалифициран персонал, но и от полагането на основите на дълготрайно сътрудничество за години напред. Ние сме в състояние да осигурим ниско, средно и восоко квалифициран персонал на нашите клиенти.

Стоки

Агенция “ЕВРОРА КОНСУЛТ“ ЕООД е една от новооткритите агенции за подбор на персонал имаща за цел да подобри връзката между кандидат и работодател. Нашата роля се изразява не само в това да намерим подходящата работна позиция за Вас, но и да Ви консултираме и съдействаме по време на Вашият престой с екип от различни за целите специалисти в областта.
Агенция „ЕВРОРА КОНСУЛТ“ ЕООД е регистрирана в агенция по заетостта с удостоверение № 2391 за извършване на посредническа дейност за република България, и удостоверение № 2392 за извършване на посредническа дейност за работа в чужбина валидно от 31.10.2017 – безсрочено.

Услуги

Съдействие и консултация при издаване на различни видове документи и разрешителни на български граждани в страни от ЕС.

Съдействие и консултация на младежи до 29г. за различни форми на обучение, курсове и работа в страни от ЕС.

Съдействие и консултация по трудовоправни въпроси, свързани със студенти или работещи българи на територията на страните на ЕС.

Закупуване и резервации на самолетни и автобусни билети.

Oрганизация на транспорт за групови пътувания.

Изготвяне на индивидуални и групови застрахователни услуги.

Изготвяне на CV с професионални HR консултанти.

Контакти

София
Гр. София, ж.к. Люлин, бул. Джавахарлал Неру № 28. Силвър център, ет 1, офис 94.
0876501901
Изпрати запитване


euroraconsult.com/?lang=bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.