BulMarket лого

МИРАН БИЛД ЕООД

За нас

Миран Билд ЕООД

Вече 10 години, задоволяваме вкуса и потребностите на нашите клиенти. Фирмата е специализирана в цялостното изпълнение на къщи и вили по индивидуален проект, офиси и търговски обекти. Предлагаме на своите клиенти цялостни решения по организацията и изпълнението на целия процес от проекта, през проектирането и надзора, до нейното окончателно реализиране до ключ.

Фирмата разполага със складови и производствени бази, строителна техника, инвентар и транспортни средства, които ни позволяват да обхванем комплексно всички видове строителни дейности.

С цялостния мениджмънт на строителния процес целим улесняване на инвеститора и взимане на правилни икономико – технически решения в съвместната ни работа.

Нашите приоритети са прецизност на изпълнение, фиксирани срокове, отлична комуникативност. За всеки наш клиент ние ще се постараем да намерим индивидуално решение за реализация на неговия проект и съобразно с неговите изисквания.

МИРАН БИЛД ЕООД ще спечели доверието Ви, както с високото качество на извършеното строителство в срок, така и с разбирането и компетентността на нейните специалисти.

Елате и се запознайте с нашите оферти..

Контакти

Варна
ул. Роза 17
0887276062
Изпрати запитване


miran-bild.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.