BulMarket лого

АртКам ООД

За нас

"АртКам" ООД, създадена през 2009 година, е сред най-търсените марки в страната в производството и продажбите на декоративни облицовки от изкуствен камък и тухла. Продуктите, разработени от фирмата, са изцяло на циментова основа и се предлагат в богата гама от цветови нюанси и конфигурации по избор на клиента.
Технологията, която използваме за пресъздаването на каменни и тухлени повърхности, позволява това да се извършва с много висока точност, като облицовките ни се отличават с уникален реалистичен ефект. Целта ни е да правим продукти, които осигуряват на клиентите ефектен дизайн, с подчертан арт ефект и безкомпромисно качество.
Производственият цех на фирма АртKам е на адрес: ул. „Индже Войвода“ 35, 8601 ж.к. Възраждане, Ямбол. Ако желаете да го посетите, моля направете предварителна уговорка на тел: 0885 92 37 47. За повече въпроси може да пишете на имейл: artkambg@abv.bg. Ако сте се насочили към определен артикул, можем да ви изпратим мостра. Поръчка можете да направите по телефона или имейла. Изпращането става чрез куриер на преференциални цени.
Разгледайте богатата ни галерия сайта на фирмата:https://www.artkambg.com/index.php и на фейсбук страницата: https://www.facebook.com/artkambg

Стоки

Тънка тухла/ Тънка тухла- пана/ Тухла антика/ Камък Троян/ Коралов камък/ Сечен камък/ Сух зид/ Родопски зид/ Тракийски зид/ Травертин/ Травертин- сечен/ Декоративен мрамор/ Декоративен гранит/ Травертин мозайка и др.
Продуктите на АртКам се произвеждат в богата гама от цветово многообразие и нюанси, с възможност за различни видове конфигурации по избор на клиента.
Продукцията се пакетира в добре изолирани кашони, съобразени с тежестта на изделието и се транспортира на палетни пратки. В зависимост от релефа върху един палет се събират от 30 кв.м до 50 кв.м. Средна цена за 1 палет доставка е между 30-60 лв, до основните градове в страната.
Разгледайте богатата ни галерия сайта на фирмата:https://www.artkambg.com/index.php и на фейсбук страницата: https://www.facebook.com/artkambg
За повече въпроси може да пишете на имейл: artkambg@abv.bg или се обадете на тел: 0885 92 37 47.

Услуги

Допълнително олекотяване на декоративния камък и тухла: Препоръчва се при монтаж върху изолация или тавани.
Импрегниране: Препоръчва се както при вътрешен, така и при външен монтаж. Създава защитен слой, който предпазва облицовките от прах, влага и други замърсявания.
Разработване на цвят: Възможно е разработване на цвят по задание без допълнително оскъпяване.
Фугираща смес: Фугиращата смес е със зърнеста структура, подходяща за фугиране на каменни и тухлени облицовки. Разработени са няколко основни цвята. Предлагат се и еднократни шприцове за фугиране, както и пълен инструктаж за улеснение на клиентите на АрKкам.
Експерти от фирмата ще ви съдействат в избора на подходящата за вас декоративна облицовка. При желание могат да бъдат изпратени мостри на избраните артикули. След уточняване на поръчката е необходимо да направите депозит, за да започне изработването и. Стандартния срок за изработването е 10 работни дни. За повече въпроси може да пишете на имейл: artkambg@abv.bg или се обадете на тел: 0885 92 37 47.
Разгледайте богатата ни галерия сайта на фирмата:https://www.artkambg.com/index.php и на фейсбук страницата: https://www.facebook.com/artkambg

Контакти

Ямбол
ул. „Индже Войвода“ 35, 8601 ж.к. Възраждане, Ямбол
088 592 3747
Изпрати запитване


https://www.artkambg.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.