BulMarket лого

Eйч Ар Сървисиз ЕООД

За нас

HR Services сме утвърдена агенция за подбор на персонал и управление на човешките ресурси. Специалистите от нашият екип са членове на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) с дългогодишен опит и практика.

Стоки

Услугите, които предлагаме в цялата страна, са свързани с оперативното и стратегическо управление на човешките ресурси (в краткосрочен, средносрочен и дългосрочен план) и намиране на цялостни решения, съобразени с потребностите на организацията в частта:

- Планиране на персонала;
- Анализ и проектиране на длъжности;
- Подбор;
- Лизинг на персонал;
- Оценка на представянето;
- Управление на възнаграждения;
- Администриране на персонал;
- Мотивация;
- Обучение и развитие;
- Проучвания.

Услуги

Ние ще намерим за вас служителите, от които се нуждаете, благодарение на мрежата от контакти, които сме изградили през годините, доверието, с което се ползваме и съвременни средства и техники, които използваме. Вие ще спестите време и усилия, за да се фокусирате върху основния си бизнес.

Значението на подбора е изключително голямо, тъй като от една страна от назначаването на подходящите кандидати до голяма степен зависи развитието на организацията. От друга – всяко едно интервю представя, презентира компанията пред потенциалните служители. И най-важното: никое обучение не би могло да мотивира служителите да изпълняват задачи извън тяхните възможности, ако няма адекватно съвпадение между изискванията към кандидата и неговите компетенции и качества.

Контакти

Варна
ул.Роза 38
0889364557
Изпрати запитване


www.hrservices.bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.